Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  BBI i Mastercard: Nagrade 2. kruga idu u Kakanj, Visoko, Sarajevo, Novi Travnik i Bihać

  Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. jula pokrenula veliku nagradnu igru „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021“. U nagradnom fondu je čak 48 vrijednih nagrada: pet laptopa HP Notebook 15-DW, tri nagrade – vaučer od 1.500 KM za opremanje stana bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, tri električna romobila, šest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM. Glavna nagrada je putnički automobil „Hyundai i10“.

  Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Dio nagrada dobitnicima uručio je u Sarajevu Edin Brkić, v.d. člana Uprave BBI banke.

  Dobitnik električnog romobila „Micro Merlin“ je Jasmin Galijatović iz Sarajeva. 
  Dugogodišnji sam klijent BBI banke i veoma sam zadovoljan uslugama i susretljivošću osoblja. Hvala BBI na ovom poklonu”, kazao je prilikom preuzimanja nagrade Jasmin. 
  Sretni dobitnici mobitela Samsung A51 su Amin Pašić iz Sarajeva i Ilhana Lemeš iz Visokog.

  Poklon bonove BBI centra u vrijednosti od 100 KM osvojili su klijenti BBI banke: Sead Cucak, Safeta Mašnić, Azra Nurković, Alma Softić-Džananović iz Sarajeva, Omer Perviz i Nataša Omerović iz Bihaća, Nedžada Tolja iz Novog Travnika, Edina Bučo i Ajna Topalović iz Kaknja i Enis Hadžić sa Ilidže.

    ASA Banka - Najveća domaća banka u FBiH

  Zadovoljna sam uslugama BBI banke, pa sam i supruga i kćerku pozvala da pređu u BBI. BBI banka je sjajan partner, kako za svakodnevne finansijske poslove, tako i za veće projekte”, ističe Safeta Mašnić.

  Nagradna igra traje do kraja septembra, a izvlačenje glavnih nagrada planirano je za 14. oktobar. Učestvovati mogu i svi novi korisnici BBI Mastercard® kartica, a koji ovu karticu mogu zatražiti i aktivirati u jednoj od 37 poslovnih jedinica BBI banke širom BiH.

  Više informacija o BBI Mastercard karticama dostupno je na linku: https://www.bbi.ba/bs/stanovnistvo/mastercard-debit

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU