Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Apliciraj online i mirno spavaj

  U toku je jedinstvena akcijska ponuda finansiranja koju je Bosna Bank International (BBI) pripremila za građane Bosne i Hercegovine pod sloganom „Mirno spavaj“. Akcija je namijenjena za rješavanje potreba svake porodice, bilo da je riječ o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije „krova nad glavom“ ili pak kupovini automobila, bijele tehnike, finansiranje obrazovanja, medicinskih ili drugih vrsta usluga.

  Za one kojima je potrebna dodatna gotovina BBI banka nudi finansiranje do 50 hiljada KM, bez hipoteke i police osiguranja, a uz aktivaciju nekog od jedinstvenih BBI paketa proizvoda i usluga otvorene su mogućnosti za ostvarivanje dodatnih pogodnosti i ušteda.

  Akcija finansiranja BBI banke pripremljena je tako da pokuša riješiti potrebe svake porodice na najbolji mogući način.

  Ponekad nam je za ostvarivanje osnovnih životnih potreba potrebno vrlo malo, a BBI je tu da olakša dolazak do finansijskih sredstava. U ova izazovna vremena BBI banka je tu i uvijek na usluzi klijentima kojima želimo pružiti vrhunski kvalitet usluge, te smo omogućili online apliciranje za finansiranja. Na taj način naši sugrađani iz udobnosti svoga doma mogu aplicirati i odabrati poslovnicu koja im odgovara za finalnu realizaciju svog zahtjeva. Akcija pod sloganom „Mirno spavaj“ pripremljena je na način da svakoj porodici omogućimo rješavanje osnovnih finansijskih potreba – bilo da je riječ o rješavanju stambenog pitanja, adaptaciji stana ili kuće, rješavanju medicinskih usluga, obrazovanju i sl.. Posebno se ponosimo time što smo Banka koja drži do moralnih principa, te građanima koji imaju potrebu za sredstvima savjetujemo da se prije zaduživanja posavjetuju sa našim finansijskim savjetnicima i pronađu najbolje rješenje.“ – izjavio je Muhamer Salkić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

    BBI Banka - 1 Islamska banka u regiji!

  Aktuelna posebna ponuda finansiranja BBI banke uključuje niže profitne stope, veće iznose i duže rokove otplate, fleksibilno obezbjeđenje i mnoge druge pogodnosti.

  Aplicirajte online za finansiranje!

  Više informacija svi zainteresovani građani mogu dobiti na web stranici BBI banke, u jednoj od 36 poslovnih jedinica Bosna Bank International u gradovima širom Bosne i Hercegovine ili pozivom na besplatni BBI info telefon 080 020 020.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU