Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko Banka podržava hrabre poslovne žene

  Manifestacija „Izbor žene godine“, koja već tri godine zaredom promoviše žene i njihove uspjehe u poslovnom svijetu, ove će godine biti podržana od Addiko Bank d.d. Sarajevo, koja će biti pokrovitelj kategorije priznanja za poslovnu hrabrost

  U organizaciji Ladies In magazina manifestacija „Izbor žene godine“ okuplja veliki broj bosanskohercegovačkih dama iz svih sfera društvenog života te predstavlja njihova profesionalna dostignuća. Ove godine će priznanja biti dodijeljena u dvanaest kategorija.

  – Uspjeti u biznisu nije jednostavno i lako, a usudila bih se reći da je ženama pokretačima nekog biznisa još teže. Ta nas je činjenica motivisala da u okviru manifestacije ‘Izbor žene godine’ podržimo upravo kategoriju poslovna hrabrost, a kako bismo i na ovaj način odali priznanje svim hrabrim poslovnim ženama koje se bore sa brojnim poslovnim i drugim izazovima – istakla je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo te dodala je na čelu organizacije čiji veliki dio čine vrijedne, sposobne i uspješne žene.

  Pašić ističe da smatraju da je od nemjerljive važnosti podržati profesionalni razvoj žena u Bosni i Hercegovini, te pohvaliti i nagraditi njihov rad i njihovu smjelost.

  – Ovaj projekt, koji naglašava i promoviše uspjehe žena u našoj neposrednoj okolini i time jača ulogu žene u našem društvu, nam je idealna prilika za to – naglasila je Pašić.

  Direktorica agencije Altermedia, organizator ove manifestacije Samira Muratović je kazala da će ovogodišnji “Izbor žene godine” obilježit hrabre žene, koje unatoč otežanim okolnostima nisu odustajale i nizale su uspjehe, kako poslovne tako i privatne.

    TELEMACH: TUŽBE PROTIV FEDERALNE TELEVIZIJE ZBOG IZNESENIH NEISTINA 

  – Po prvi put, manifestacija Ladies In Awards održat će se u online formatu, ali jednako glamurozno i dostupno građanima cijele BiH putem LIVE prenosa na www.ladiesin.ba i MojaTV. Zahvalni smo našim partnerima projekta i Addiko Bank d.d. koja je i oficijelna banka ‘Izbora žene godine’, na podršci projektu i ženama koje zaslužuju da njihove uspjehe slavimo svaki dan – istakla je Muratović.

  Sponzorisanjem kategorije priznanja za poslovnu hrabrost, Addiko Bank d.d. nastavit će svoju podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz već tradicionalnu podršku događajima koji imaju za cilj promociju i očuvanje društvenih vrijednosti, navodi se u saopćenju.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU