Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  UniCredit Bank omogućila uslugu mobilnog bankarstva (m-ba PLUS) za poslovne subjekte

  S obzirom na to da poslovni subjekti sve više preferiraju digitalni model usluga, a mobilno bankarstvo pruža fleksibilnost u korištenju bankarskih usluga, UniCredit Bank d.d. predstavila je m-ba PLUS, mobilno bankarstvo za poslovne subjekte (pravna lica). Aplikacija omogućava nezavisnost, optimizaciju vremena, smanjenje operativnih troškova, ali i efikasnost bankovnih transakcija za jednostavno poslovanje s bankom u pokretu.

  M-ba Plus pruža potpuni nadzor nad računima pravnih lica u bilo koje vrijeme, brzo i jednostavno, a dostupne su i mnogobrojne funkcionalnosti:

  • Uvid u stanja i promete po računima
  • Plaćanja u domaćem i ino platnom prometu
  • Konverzije između računa u različitim valutama
  • Slanje potvrde o izvršenom plaćanju na željene e-mail adrese
  • Mogućnost više potpisnika kod provođenja transakcija
  • 3DS autorizacija online transakcija
  • Aktivacija Business kartica
  • Pregled PIN koda za debitne i kreditne kartice
  • Izmjena sigurnosnih dnevnih limita po Business karticama
  • Pregled kontakata u Banci
  Unicredit Bank Omogućila Uslugu Mobilnog Bankarstva (M-Ba Plus) Za Poslovne Subjekte
  Za sve klijente koji ugovore m-ba Plus uslugu bit će oslobođeni mjesečne naknade do 31.12.2023. godine.

  Također, UniCredit Bank d.d. je osigurala i dodatnu posebnu pogodnost za sve nove klijente koji do 31.12.2023. godine ugovore UniCredit Business paket koji uključuje m-ba Plus, te omogućila korištenje usluge bez mjesečne naknade narednih 6 mjeseci.

  Osvrćući se na digitalizaciju, kao strateško opredjeljenje banke, koja osigurava jednostavnije poslovanje, ali i bolje korisničko iskustvo, Amina Mahmutović, predsjednica Uprave UniCredit Bank d.d., izjavila je:

  Unicredit Bank Omogućila Uslugu Mobilnog Bankarstva (M-Ba Plus) Za Poslovne SubjekteUbrzavajući trend ka digitalnim tehnologijama u bankarskom sektoru potvrđuje sve veći broj korisnika koji prelaze na digitalne usluge. Značajno je da smo prvi u UniCredit Grupi, u Srednjoj i Istočnoj Europi, lansirali ovo rješenje za pravna lica, omogućavajući našim klijentima najbolje korisničko iskustvo u upravljanju svojim finansijama kada god im odgovara, u potpunosti na daljinu, bez potrebe odlaska u banku. Ostajemo dosljedni na putu digitalne transformacije, nastojeći klijentima pružiti jednostavna digitalna rješenja koja u isto vrijeme osiguravaju maksimalnu pouzdanost i sigurnost.”

  U interesu zadovoljstva klijenata, stručni tim UniCredita kontinuirano razvija i nudi digitalna rješenja, što je prepoznato od strane klijenata, ali i stučne javnosti. Već tri godine zaredom, mobilna aplikacija za fizička lica (m-ba), nagrađena je posebnim priznanjem, Plaketom Zlatni BAM za najbolju mobilnu aplikaciju u bankarstvu.

  Unicredit Bank Omogućila Uslugu Mobilnog Bankarstva (M-Ba Plus) Za Poslovne SubjekteNama su naši klijenti uvijek najveći motiv za rad i glavni cilj nam je osigurati najbolju uslugu za njih, praćenu izvanrednim iskustvom i profesionalnom brigom. Poštujući vrijeme naših klijenata, a u skladu s UniCredit digitalnom strategijom, uslugom m-ba Plus omogućili smo i malim i srednjim preduzećima te drugim pravnim licima, da obavljaju bankovne transakcije iz udobnosti svojih ureda, bez dolaska u poslovnice banke. Na ovaj način im omogućavamo da uštede i vrijeme i novac. “, zaključuje Dragan Ćavar, član Uprave za Maloprodaju UniCredit Bank d.d.

  M-ba Plus aplikaciju moguće je koristiti na mobilnim telefonima koji imaju operativni sustav IOS s verzijom IOS 11.0 ili višom te operativni sustav Android s verzijom OS 5.0 ili višom.

  Objava UniCredit Bank omogućila uslugu mobilnog bankarstva (m-ba PLUS) za poslovne subjekte pojavila se prvi puta na Business Magazine.

  business-magazine.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU