Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Telemach BH najpoželjniji poslodavac u telekomunikacijama u BiH

  Kompanija Telemach BH izabrana je za najpoželjnijeg poslodavca u telekomunikacijama prema glasovima 11.000 posjetilaca MojPosao.ba portala u okviru tradicionalnog izbora Najpoželjniji poslodavac BiH koje organizuje Kolektiv – MojPosao.ba.

  Kompanija Telemach BH je od organizacije ovog istraživanja u kojem je nominovano 500 kompanija dobila i priznanje za drugog najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, čime je pozicionirana među TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca u BiH za 2021. godinu.

  – Prosječna starost zaposlenika naše Telemach porodice je 36 godina. Naš kolektiv zapošljava čak 39 vrhunskih menadžera ispod 40 godina starosne dobi. Uposlenici Telemacha su lojalni i vrijedni radnici. Duže od deset godina sa nama je čak 64% , a do deset godina čak 36%. Njihova lojalnost mnogo govori i o načinu na koji se u Telemachu postupa prema zaposlenima ali i otvorenosti kompanije prema mladim ljudima kojima kontinuirano pružamo šansu da se profesionalno usavršavaju. Pružajući poslovne prilike mladima dokazujemo da budućnost BiH pripada njima. Upravo naši mladi stručnjaci rade na unapređenju naših servisa, poboljšanju naših ponuda i omogućuju našim korisnicima uživanje u inovativnom vrhunskom EON iskustvu gledanja televizije uz najbolje sportske, zabavne i informativne sadržaje kao i najbržem internetu u BiH – istakao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

  Projekat Najpoželjniji poslodavac u BiH se organizuje već 15 godina, a cilj projekta je promovisanje pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH, motivacija i nagrađivanje kompanija, poboljšanje odnosa poslodavac – zaposlenik, te unapređenje uslova za rad i profesionalni razvoj zaposlenika u BiH.

  Koliko je koristan ovaj članak?

    Banjalučka berza - Osnovni podaci i informacije

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU