Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  „Tamo gdje ljubav stanuje“ ima svoj nastavak/ Akcija stambeni zamjenski krediti ASA Banke

  Akcija stambenih kredita „Tamo gdje ljubav stanuje” je dobila svoj nastavak i omogućila klijentima realizaciju zamjenskih stambenih kredita uz odlične uslove

  U posebno kreiranoj ponudi ističu se:

  • kamatna stopa već od 2,29 %, EKS 3,21% 
  • Nenamjenski utrošak max 30.000,00 KM od odobrenog iznosa kredita

  ASA Banka kroz akcije „Nikad bolji kredit“ i „Tamo gdje ljubav stanuje“ klijentima omogućava izuzetne uslove finansiranja,  a sada smo našu akciju stambenih kredita dodatnoproširili uslovima za zamjenske stambene kredite.Uz veoma povoljnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita za primaoce plate preko ASA Banke, klijentima nudimo i dodatni nenamjenski utrošak sredstava do 30.000,00 KM od odobrenog iznosa kredita.

  Za rješavanje stambenog pitanja, ASA Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Zamjenski stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 2,29%, EKS 3,21% , zatim iznosom do 300.000 KM i rokom otplate do 25 godina.

  „Pozivamo sve koji imaju stambene kredite, a potreban im je dodatni iznos sredstava ili žele da smanje mjesečne rate i olakšaju kućni budžet, da posjete najbližu poslovnicu ASA Banke i informišu se o ovoj jedinstvenoj ponudi“ – izjavila je Aldijana Rakić, direktorica Sektora Prodaje ASA Banke.

  Mogućnost korištenja pogodnosti koje ASA Banka nudi ovom akcijom traje do 31.10.2021 godine.

  ASA Banka je primarno orjentisana na bh.privredu i građane, na pružanje kvalitetne usluge i individualni pristup svojim klijentima.

    Krediti za mlade zaposlene na određene vrijeme / Addiko gotovinski kredit do 6.000 KM sa rokom otplate do 5 godina

  Za više informacija o uslovima zamjenskih stambenih kredita svi zainteresovani mogu dobiti putem besplatne Info linije ASA Banke 0800 20121 ili u jednoj od poslovnica ASA Banke, kao i na službenoj stranice Banke: https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/stambeni-kredit-akcija/

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU