back to top

Stres na poslu – Kako se riješiti stresa na radnom mjestu

Stres na poslu je svakodnevna i sve češća pojava koja loše utjeće na nas.

Ne možete spavati, ljuti ste i nervozni svaki dan kada morate ići na radno mjesto, smetaju vam kolege, osjećate se depresivno i iscrpljeno? Ovo su samo neki od znakova da ste pod stresom i da je vrijeme da poduzmete nešto u vezi s tim.

Stres nije bolest, no konstantno i dugotrajno izlaganje stresu može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema s vremenom.

Mnogo je onih koji i više od osam sati dnevno provode na poslu radeći i vikende, a ukoliko je riječ o poslu koji nas ne ispunjava na kojem nismo sretni , to dovodi so problema i to je razlog zašto je toliko ljudi pod stresom.

Stres Na Poslu - Kako Se Riješiti Stresa Na Radnom Mjestu
Stres na poslu je grozna pojava

Potrebno je uzeti svaki dan nekoliko minuta za sebe, raditi stvari koje volimo, koje nas ispunjavaju, opustiti se i dobro naspavati.

Ako primjetite na radnom mjestu da se ne možete koncentrirati da ste samo sve više i više ljuti ili da vaš rad nema nikakvog učinka, odmorite malo, uzmite si pauzu i izađite na par minuta. To će vas opustiti i imati ćete više energije za rad.

Na radnom mjestu često je situacija takva, napeta i rijetko tko se može opustiti, nažalost, no primjetite li da je tako duže vrijeme, popričajte sa kolegama ili sa šefom i ustrajte u tome da se nešto promijeni.

Stres Na Poslu - Kako Se Riješiti Stresa Na Radnom Mjestu
Potrebno je uzeti svaki dan nekoliko minuta za sebe da smanjili stres na poslu
Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU