Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Sparkasse Bank dd – Fokusirani za poslovanje sa malim i srednjim preduzećima

  Sparkasse Bank dd BiH banka je članica austrijske finansijske institucije pod nazivom Steiermärkische Sparkasse.

  Steiermärkische Sparkasse Bank dd je zapravo banka matica, najveća regionalna banka na jugu Austrije.

   Kao članica Erste Bank und Sparkassen Austrija, Sparkasse Bank dio je najjače grupe banaka fokusiranih na poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima u Evropi.

  Ova banka ima širok dijapazon finansijskih proizvoda za stanovništvo, što je meni jako bitno, da kao stanovnik imam opcija. Ali pored stanovništva nudi mnogo opcija i malim i srednjim preduzećima, velikim kompanijama, institucionalnim klijentima te javnom sektoru, stavljajući akcenat na brzinu i efikasnost pružanja usluga, te jačanje povjerenja i lojalnosti klijenata.

  Https://Tntportal.ba/
  Sparkasse Bank dd - Fokusirani za poslovanje sa malim i srednjim preduzećima

  Krajni cilj ove banke je pratiti put internacionalnih standarda grupe u modernu banku koja zadržava tradicionalne vrijednosti Sparkasse, uz orijentaciju na poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima.

  Angažman Sparkasse banke ide dalje od samog bankarskog poslovanja: od samog početka poslovanja u BIH, poreknut je veliki broj društveno korisnih projekata za zajednicu u raznim segmentima.

  Njihova misija je postati jedna od najjačih banaka u zemlji koristeći se poslovnim alatima zasnovanim na najboljim bankarskim praksama.

  Također ova banka nudi i mogućnost zasnivanja radnog odnosa. Pa ako imate završen ekonomski fakultet i/ili neki drugi, posjedujete iskustvo u radu sa bankarskim proizvodima, ne volite raditi u zoni komfora predugo, analitični ste i posjedujete izražen osjećaj za potrebe klijenata, a privlači Vas rad u organizaciji spremnoj na sve izazove, kontinuiran razvoj znanja i kompetencija, te instituciji koja prepoznaje Vaše potencijale, prijavite se i proširite svoje vidike.

  Koliko je koristan ovaj članak?

    (VIDEO) Iggy Azalea, Masked Wolf, Senidah i ekskluzivan „Back To The Future“ showcase za nikad jaču EXIT Gang postavu

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU