Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  SOS Dječijim selima BiH donirano 10.000 KM izvojenih od prodaje Somat i Pur proizvoda u Bingo marketima

  Najbolji prijatelj SOS Dječijih sela BiH, kompanija Bingo, nastavila je  podržavati SOS porodice i kroz zajednički projekat sa kompanijom Henkel. Donaciju u iznosu od 10.000 KM, izdvojenu od prodaje Somat i Pur proizvoda tokom mjeseca oktobra, Henkel je usmjerio na pokrivanje dijela troškova hrane za SOS porodice.

  Pored novčane donacije, Henkel je donirao i higijenske pakete iz svog proizvodnog asortimana.Ceremoniji uručenja donatorskog čeka i higijenskih proizvoda prisustvovali su: Erol Ferović, Key Account Manager Henkel, Tatjana Paunoski, Rukovodilac službe marketinga Bingo i Dženita Subašić, članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH.

  Sos Dječijim Selima Bih Donirano 10.000 Km Izvojenih Od Prodaje Somat I Pur Proizvoda U Bingo Marketima
  SOS Dječijim selima BiH donirano 10.000 KM izvojenih od prodaje Somat i Pur proizvoda u Bingo marketima

  Svima je potrebna pažnja, a naročito našim malim prijateljima iz SOS Dječijih sela BiH i njihovim majkama. Već dugo radimo na jačanju partnerske mreže kada je u pitanju podrška SOS Dječijim selima BiH, a Henkel je jedan od naših saučesnika u priređivanju lijepih iznenađenja za mališane. Ovoga puta posvetili smo se hrani, kao najvažnijem segmentu odrastanja. Naši kupci su to prepoznali i kao i do sada podržali. Znamo da ovakve priče gradimo zajedno s njima, našim partnerima i kupcima“, kazala je Tatjana Paunoski rukovodilac Službe marketinga iz kompanije Bingo.

  Sretni smo što imamo priliku da pomognemo rad SOS Dječijih sela BiH, čiju misiju smatramo veoma važnom. Podrška i briga o djeci i mladima u formativnim godinama je od izrazitog značaja i drago nam je da ćemo obezbijeđivanjem zdravih obroka doprinijeti njihovom razvoju. Kroz različite društveno odgovorne projekte nastojimo biti dobar prijatelj zajednice, i sa zadovoljstvom udružujemo snage sa partnerima koji dijele ovakve vrijednosti. Zbog toga smo zahvalni kompaniji Bingo na aktivnostima koje zajedno sprovodimo, a posebne riječi hvale imamo za naše potrošače koji prepoznaju i doprinoseovakvim inicjativama“, izjavio je Erol Ferović, Key Account Manager u kompaniji Henkel.

    Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Bezin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

  Pod sloganom „Uživajte zajedno i podijelite obrok“ tokom mjeseca oktobra svi kupci Somat i Pur proizvoda u Bingo marketima, direktno su dali doprinos radu SOS Dječijih sela BiH. Donacijom od 10.000 KM osigurana je priprema 4.578 obroka, što predstavlja sedmodnevno pokriće svih prehrambenih potreba za 218 djece i mladih.

  Brigu i podršku koju organizacija SOS Dječija sela BiH pruža djeci, mladima i porodicama u potrebi moguće je osigurati zahvaljujući našim dragim i posvećenim prijateljima. Kompanija Bingo, kao najbolji prijatelj SOS Dječijih sela BiH dugi niz godina podržava naš rad. Istinski nas raduje da su nam se u humanoj misiji pridužili i prijatelji iz kompanije Henkel koji su osim novčanom donacijom podržali SOS porodice i paketima svojih proizvoda. Zaista smo sretni što i u izazovnim vremenima, među društveno odgovornim kompanijama imamo prijatelje koji razumiju našu misiju da nijedno dijete ne treba odrastati samo i uvijek su spremni biti potpora SOS porodicama. Od srca hvala za sve dosadašnje, ali i za sve zajedničke projekte u budućnosti“, izjavila je članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacija SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić. 

  SOS Dječija sela BiH brinu o 218 djece i mladih bez roditeljskog staranja, a direktnu podršku kroz Program jačanja porodica pružaju i za 1.598 djece, mladih i roditelja.Više o radu organizacije možete saznati na web stranici www.sos-ds.ba.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU