15 C
Sarajevo
NaslovnicaBanke i kreditiPremium kartica Sberbank BH, najprestižnija platna kartica u BiH

Premium kartica Sberbank BH, najprestižnija platna kartica u BiH

()

U toku je akcija sa kojom su klijenti prilikom ugovaranja Sberbank BH Premium kartice oslobođeni godišnje članarine za karticu u visini od 50 BAM, i na tri mjeseca dobivaju besplatno korištenje streaming servisa Netflix ili HBO GO

Sberbank BH brine i za zdravlje korisnika koji sa ovom karticom imaju do 20% popusta u renomiranim poliklinikama širom Bosne i Hercegovine. Korisnici Premium kartica ostvaruju putno zdravstveno osiguranje bez dodatne naknade u trajanju od 15 dana, koje se može aktivirati po potrebi i neograničen broj puta za cijelo vrijeme važenje kartice.

Premium kartica Sberbank BH nudi prestižnu Mastercard Concierge uslugu

Premium kartica Sberbank BH je prva kartica koja na bh. tržištu nudi prestižnu Mastercard Concierge uslugu. Mastercard Concierge je usluga ličnog asistenta koji pruža podršku korisnicima 24 sata na dan. Bez obzira da li je korisnik kod kuće, na poslu ili na putovanjima, lični asistent pomaže sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga.

Za svaki upit Mastercard Concierge daje minimalno tri opcije za cijenu usluge i vrijeme izvršenja, te sa mrežom 40.000 dobavljača širom svijeta, kartica predstavlja jedinstven proizvod na tržištu Bosne i Hercegovine. Usluga ličnog asistenta unosi balans u hektičan život korisnika Premium kartica koji pokušavaju uspješno upravljati privatnim i poslovnima obavezama. Lični asistent pruža svoje usluge s dužnim poštovanjem uz strogu zaštitu osobnih i drugih podataka klijenta.

Korisnici Premium kartice imaju besplatan pristup VIP salonima na aerodromima Sarajevo, Beograd i Beč uz popuste kod iznajmljivanja prevoznih sredstava Hertz i Avis širom svijeta. Mastercard Lounge Key program korisniku Premium kartice omogućava LoungeKey članstvo i pristup Lounge salonima na aerodromima širom svijeta.

Ono što je važno napomenuti je i to da kartica nudi hitnu mogućnost zamjene i dostava nove kartice bilo gdje u svijetu u roku od 24 do 48 sati, i hitnu isplatu gotovine bilo gdje u svijetu u roku od samo dva sata.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

spot_img

najnovije biznis vijesti

možda vas zanima