Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Podrška Addiko banke Diplomatskom bazaru

  Addiko banka Sarajevo nastavila je, sada već tradicionalnu saradnju sa Diplomatskim bazarom. Iako se ovaj put bazar nije mogao održati zbog aktuelne epidemiološke situacije, organizatori nisu odustali od plemenite ideje prikupljanja novca i pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva.

  Sredstva namijenjena podršci različitih humanitarnih projekata sakupljaju se pod sloganom „Zajedno možemo više“ direktno kroz participaciju dosadašnjih učesnika Bazara, te donacijom građana u iznosu od 2 KM putem telefona 17021.

  „Veliki broj naših zaposlenika sa oduševljenjem dočekuje decembar i Diplomatski bazar, jer je to događaj kojeg volimo i kojeg zaista srčano podržavamo. Ove zime nažalost nismo bili u prilici biti uživo na bazaru, na našem štandu, ali smo nastavili sa podrškom Bazaru kroz direktnu donaciju na račun organizatora, ali i kroz poziv našim zaposlenicima da daju svoj individualni doprinos pozivom na humanitarni broj“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo uz nadu da će se već naredne zime Diplomatski bazar vratiti u svom izvornom obliku.

  Podrška Addiko Banke Diplomatskom Bazaru
  Addiko

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU