back to top

Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!

Podignite Addiko Blic gotovinski kredit – U Addiko banci vrijeme darivanja još uvijek traje.

Svi klijenti, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u periodu od 18. do 22. januara i isti im bude odobren, na poklon će dobiti ukupno 2% iznosa realizovanog kredita.

„I u ovu godinu ulazimo sa promotivnim akcijama kojima nagrađujemo naše klijente. Obzirom da je januar, zbog povećanje potrošnje u prethodnom periodu, mjesec kada ljudi imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, odlučili smo se za opciju poklona ukupne vrijednosti 2% podignutog kredita, kako bismo dodatno pomogli njihovom kućnom budžetu“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

„Sve Addiko proizvode i usluge, kao i posebne prodajne akcije, kreiramo prema željama i potrebama naših klijenata. Zbog toga ćemo, kao i zbog interesovanja da naše posebne Addiko Red akcije traju duže, odmah u januaru realizovati prvi ovogodišnji Addiko Red Week, koji će trajati cijelu sedmicu“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Podignite Addiko Blic Gotovinski Kredit
Podignite Addiko Blic gotovinski kredit

Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online – putem web stranice addiko.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko banaka u BiH.

DRUGI UPRAVO ČITAJU