Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Odgovor na zahtjev za kredit u iznosu od 50.000 KM u roku od 50 minuta ili Banka plaća prvu ratu kredita!

  „Ako je život trka, mi vam dajemo prednost za pobjedu“, naziv je nove promotivne kampanje Addiko Bank Sarajevo, u okviru koje će svi klijenti koji apliciraju za iznos kredita od 50.000 KM, odgovor na svoj zahtjev dobiti u roku 50 minuta od momenta potpisivanja zahtjeva.

   U slučaju da ne odgovori na zahtjev u predviđenom roku, Banka će platiti prvu ratu kredita.

  Kamatna stopa je fiksna, a klijenti su osobođeni i naknade za obradu zahtjeva, ukoliko usmjere primanja na Addiko Bank.

  U užurbanom tempu svakodnevnice vrijeme kao resurs postaje sve dragocjenije. Klijenti imaju sve manje vremena za rješavanje svojih finansijskih obaveza i dolazak u poslovnice Banke. Stoga, Addiko Bank Sarajevo kontinuirano radi na implementaciji savremenih digitalnih rješenja koja će omogućiti što jednostavniju realizaciju kredita i minimalan broj dolazaka u poslovnicu.

  „Početkom 2023. godine lansirali smo kampanju naziva „Nemam vremena“, gdje smo na pomalo duhovit i neuobičajen način prikazali različite životne situacije gdje su ljudi bili zabrinuti da će zbog nedostatka vremena propustiti neke bitne životne stvari. U ovakvim situacijama finansijska rješenja koja dolaze iz Addiko Banke – brza, praktična i dostupna bilo kad i bilo gdje, postala su još više vrijedna“, navodi Denis Omeragić, Direktor sektora Upravljanja proizvodima.

  Kroz jesenju kampanju kredita pod nazivom „Ako je život trka, mi vam dajemo prednost za pobjedu“, Banka će ponuditi klijentima odgovor na njihov kreditni zahtjev u iznosu od 50.000 KM u roku 50 minuta od momenta potpisa zahtjeva u poslovnici. U slučaju da odgovor ne stigne u obećanom roku, Banka će platiti prvu ratu kredita. Ponuda će biti na snazi do 31. oktobra 2023. godine.

  „Kontinuirano investiramo u našu infrastrukturu i savremena sistemska rješenja kako bi osigurali što bolje korisničko iskustvo. Svjesni smo da brzi odgovori na kreditne zahtjeve omogućavaju klijentima da bolje planiraju svoje investicije, kao i da do finansijskih sredstava dođu jako brzo, kada im je to potrebno. Odgovor u roku od 50 minuta odnosi se na sve zahtjeve za nenamjenske kredite u iznosu od 50.000 KM, a rok počinje teći odmah po potpisu zahtjeva za kredit u poslovnici. Pored brzine, klijente smo u toku trajanja akcijskog perioda oslobodili naknade za obradu zahtjeva, ukoliko usmjere primanja na Addiko Bank, a kamatna stopa je fiksna tokom cijelog perioda otplate, što je dodatna sigurnost za klijenta“, dodaje Omeragić.

  Pogodnosti ove akcijske ponude važe kako za postojeće klijente Addiko Bank Sarajevo, tako i za sve one koji to odluče postati.

  Više detalja o akcijskoj ponudi kredita „Ako je život trka, mi vam dajemo prednost za pobjedu“, dostupno je na web stranici Banke, a iste možete saznati i putem besplatne info linije 0 800 2 0206 ili posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

  Objava Odgovor na zahtjev za kredit u iznosu od 50.000 KM u roku od 50 minuta ili Banka plaća prvu ratu kredita! pojavila se prvi puta na Business Magazine.

  business-magazine.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU