Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Lumpi dječije pelene ocjenjene najboljom ocjenom u istraživanju „Odabrale mame“

  Prateći aktuelne trendove istraživanja tržišta iz susjednih zemalja, u Bosni i Hercegovini je započela realizacija dugoročnog projekta„Odabrale mame“, koji pruža mogućnost izuzetno osjetljivoj kategoriji kupaca – mamama da vrednuju i preporuče korištene proizvode i usluge.

  Kroz istraživanje zadovoljstva potrošača, mame sada imaju priliku istaći proizvode kojima vjeruju i koji zadovoljavaju najviše kriterije njihovog ocjenjivanja. Birajući samo najbolje za svoje bebe, u kategoriji „Dječije pelene“, visokom ocjenom 4,9 od maksimalnih 5,0 mame su ocijenile Lumpi dječije pelene. Radi se o pelenama trgovačkemarke Konzuma i Mercatora, koje su godinama unazad najtraženiji proizvod u kategoriji proizvoda za bebe u Konzum i Mercator prodajnim objektima.

  Veliko mi je zadovoljstvo da su pelene naše trgovačke marke Lumpi dobile najbolju ocjenu od mama koje s toliko ljubavi i pažnje, a uz to uz izuzetno visoke kriterije za bezprijekornu njegu biraju proizvode za svoje bebe. Ponosan sam jer od sada Lumpi dječije pelene nose oznaku „Odabrale mame“ što je potvrda najbolje ocjene u svim kategorijama istraživanja, a to su: zadovoljstvo, kvalitet, vrijednosti za novac i namjera preporuke.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

  Istraživanje „Odabrale mame“ pokazuje prosjek ocjena različitih kriterija, a provedeno je korištenjem CAWI metode. Realizovano je u periodu od 24.06. do 02.07.2022. godine na nacionalnom uzorku od 757 ispitanica različitih dobnih skupina.

  “Sretna sam da i mame u BiH, kao najlojalniji kupci i one čijoj preporuci se vjeruje, imaju priliku dati svoju ocjenu proizvodima i uslugama na osnovu zadovoljstva, kvalitete i vrijednosti za uloženi novac. Kategorija “Dječije pelene” ima posebnu vrijednost, jer su mame pri izboru proizvoda za djecu zahtjevan kupac, ali i najiskrenije brend ambasadorice kada su zadovoljne. Stoga, i ukupna ocjena 4,9 za Lumpi dječije pelene ima posebnu vrijednost – odabrale su ih mame i preporučile kao najbolje.” – izjavila je Minela Vilić, direktorica agencije MiVi Communications, nositelj licence Odabrale mame za BiH.

  Lumpi dječije pelene izdvojile su se u svojoj kategoriji kao proizvod koji ispunjava sva očekivanja za sigurno i sretno odrastanje mališana. Nježna bebina koža ostaje suha tokom dana i noći uz najnoviju SAP tehnologiju (Super Absorbent Polymer), koja osigurava maksimum upijanja i zaštitu od curenja. Anatomski su oblikovane sa širokom elastičnom trakom i bebi osiguravaju slobodan i neometan pokret. Lumpi pruža sveobuhvatnu njegu i zato je prvi odabir za mame, a mama zna šta je najbolje za njenu porodicu.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Rahela
  Rahelahttp://www.tnt.ba
  Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU