Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Konzum i PikaKartica nagradili najsretnije kupce

  Konzum i PikaKartica završili su veliku nagradnu igru “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ koja je trajala od 09.11. do 31.12.

  Svake sedmice u toku trajanja nagradne igre 20 najsretnijih kupaca Konzuma ujedno članova PikaKartica programa lojalnosti nagrađeno je sa poklon kupovinom u Konzumu u vrijednosti 100KM.

  „Namjera nam je bila u predprazničnom periodu iz sedmice u sedmicu nagrađivati naše najsretnije kupce, stoga nismo imali komplikovan mehanizam za učešće, bilo je dovoljno uz obavljenu kupovinu samo provući PikaKarticu čime se automatski učestvuje u nagradnoj igri. Zadovoljstvo mi je da smo imali više od 150.000 aplikacija i odlične reaakcije kupaca testogamogu najaviti da imamo namjeruovu nagradnu igru ponoviti i u ovoj godini.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

  Konzum I Pikakartica
  Konzum i PikaKartica

  Nagradna igra sa Konzumom je još jedan u nizuznačajnih benefita za naše članove. Sretan sam da smo imali priliku nagraditi naše najsretnije članove jer nam je cilj da se članstvo u programu lojalnosti PikaKarticakao i do sada mnogostruko isplati. Zadovoljstvo mi je da PikaKartica ima jake partnere, te bih iskoristio priliku podsjetiti sa smo u 2020. godini proširili listu partnera sa Sarajevo osiguranjem zbog čega smo izuzetno ponosni.U narednom periodu imamo u planu realizovati nekoliko značajnih projekata sa našim partnerima, a među njima je svakako i nastavak nagradne igre sa Konzumom.“ – izjavio je Dragan Radonja, direktor SuperKartice.

    Kako su nastala imena velikih brendova ? - TOP 7

  Sa više od 185.000 članova, PikaKartica je najveći program lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Osim nagradne igre “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ Konzum i PikaKartica zajednički realizuju projekat PikaKartica cijena, u okviru kojeg svaki mjesec kupcima nude posebnu akciju sa više od 100 proizvoda sa sniženim cijenama, koje su u Konzumu dostupne isključivo članovima PikaKartice.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU