Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  ITACADEMY SLAVI DAN SISTEM ADMINISTRATORA UZ VELIKI POPUST: Uštedite do čak 600€ za najsavremenije IT školovanje

  Svakog posljednjeg petka u julu obilježava se SysAdmin Day, dan kada cijela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.

  Ako niste znali, sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih.

  Itacademy Slavi Dan Sistem Administratora Uz Veliki Popust: Uštedite Do Čak 600€ Za Najsavremenije It Školovanje
  ITACADEMY SLAVI DAN SISTEM ADMINISTRATORA UZ VELIKI POPUST: Uštedite do čak 600€ za najsavremenije IT školovanje

  Kada vam baguje internet, ne radi računar ili se zaglavite sat vremena u pošti čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rješavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i što neki haker još uvijek nije upao na sve vaše online naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema.

  Zato su i zaslužili svoj dan u godini.

  Idealna prilika za sve one koji žele da postanu sistem administratori

  ITAcademy i ove godine slavi SysAdmin Day. Međutim, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi proslava počinje malo ranije i traje sve do 1. augusta, do kada važi do 600€ popusta za sve one koji odluče da započnu školovanje na odsjeku Administration.

  Ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka, bez kojih teško da bi funkcionisao digitalni svijet koji danas poznajemo, onda iskoristite ovu sjajnu priliku i prijavite se putem ovog linka.

    Nova linija Kreditnog garantnog fonda KS za pomoć privrednicima
  Itacademy Slavi Dan Sistem Administratora Uz Veliki Popust: Uštedite Do Čak 600€ Za Najsavremenije It Školovanje
  ITACADEMY SLAVI DAN SISTEM ADMINISTRATORA UZ VELIKI POPUST: Uštedite do čak 600€ za najsavremenije IT školovanje

  Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration. Svaki od programa prilagođen je i apsolutnim početnicima, a vode ih iskusni IT stručnjaci, sistem administratori, koji će vas pripremiti za posao u ovoj oblasti.

  Nastavu za ove programe moguće je pratiti u online varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu. Na kraju programa besplatno polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco, Linux ili MikroTik zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

  Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svijetu birate zanimanje iz širokog spektra dobro plaćenih poslova – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.

  Pored kvalitetnog znanja, školovanje na ITAcademy pruža sve resurse za započinjanje uspješne karijere: mogućnost obavljanja stručne prakse uz pratnju mentora u LINKhubu, uspostavljanje kontakta sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina i usavršavanje stranih jezika, kako biste svoje usluge mogli da ponudite klijentima širom svijeta, samo su neke od besplatnih beneficija koje vam obezbjeđuje ITAcademy.

  Prijavite se do 1. augusta i započnite školovanje uz posebne uslove

  ITAcademy akcija povodom Dana sistem administratora traje do 1. augusta i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa odsjeka Administration uz popust do čak 600€!

    U Budvi zvanično prijavljeno 36.346 gostiju

  Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rješava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

  The post ITACADEMY SLAVI DAN SISTEM ADMINISTRATORA UZ VELIKI POPUST: Uštedite do čak 600€ za najsavremenije IT školovanje appeared first on Dnevni.ba.

  dnevni.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU