Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Investitor iz Njemačke kod Bosanske Gradiške otvara fabriku i za početak traži 40 radnika


  Investitor Iz Njemačke Kod Bosanske Gradiške Otvara Fabriku I Za Početak Traži 40 Radnika

  Investitor iz Njemačke će u industrijskoj zoni u Novoj Topoli kod Bosanske Gradiške početkom naredne godine se otvoriti fabrika u kojoj će za početak zaposliti 40 radnika, izjavila je generalni konzul BiH u Minhenu Vera Sajić.

  Ona je istakla da je registracija firme završena. Potom, da je zakupljen poslovni prostor. Te da u januaru pristižu mašine iz Njemačke.

  Sajićeva je navela da će se investitor ovdje baviti proizvodnjom električnih lokomotiva, vagona i vozova za kolekcionare. Kao i dodatne opreme – staza, mostova i tunela i druge dekoracije.“Riječ je o proizvodima za kolekcionare, električnim vozovima na daljinsko upravljanje. I pratećoj opremi koje kupuju kolekcionari i koji koštaju više od hiljadu eura“, rekla je Sajićeva.Ona je dodala da je sa investitorom počela razgovore u septembru. Te da im je dostavljala sve informacije o porezima, energentima i organizovala sastanke sa gradonačelnicima Laktaša i Gradiške Miroslavom Bojićem i Zoranom Adžićem. Kao i direktorom Privredne komore Republike Srpske Perom Ćorićem, javlja Srna.

  “Investitor je razmišljao da ulaže u Bugarsku. Ali sam uspjela da predstavim sve naše prednosti i potencijale. I investitor je sada kod nas. Inače, želja mi je bila pri polasku u Minhen da dovedem bar jednog investitora. I evo uspjela sam. Nažalost, epidemija virusa korona mi je uzela više od pola mandata, jer je Njemačka je, sjetimo se, bila pod teškim zaključavanjem”, rekla je Sajićeva.Ona je dodala da investitor u njemačkoj pokrajini Hesen posjeduje dvije fabrike koje se bave elektronikom. Te da je ranije bila i fabrika i u Kini.“Ukoliko budu zadovoljni, kažu mi, sve svoje investicije bi usmjerili kod nas. Dobra strana ove investicije je što će tražiti podizvođače sa domaćeg terena, tako da će u zbiru benefit od ove investiocije biti znatno veći”, istakla je Sajićeva.

    Skoro pet miliona za privrednike i obrtnike Ilijaša po stopi od nula posto

  “Investitor je razmišljao da ulaže u Bugarsku. Ali sam uspjela da predstavim sve naše prednosti i potencijale. I investitor je sada kod nas. Inače, želja mi je bila pri polasku u Minhen da dovedem bar jednog investitora. I evo uspjela sam. Nažalost, epidemija virusa korona mi je uzela više od pola mandata, jer je Njemačka je, sjetimo se, bila pod teškim zaključavanjem”, rekla je Sajićeva.

  Ona je dodala da investitor u njemačkoj pokrajini Hesen posjeduje dvije fabrike koje se bave elektronikom. Te da je ranije bila i fabrika i u Kini.

  “Ukoliko budu zadovoljni, kažu mi, sve svoje investicije bi usmjerili kod nas. Dobra strana ove investicije je što će tražiti podizvođače sa domaćeg terena, tako da će u zbiru benefit od ove investiocije biti znatno veći”, istakla je Sajićeva.

  raport/press


  pressmediabih.com

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU