Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Fresh Box – Vaša doza svježeg voća i povrća

  Prije tačno godinu dana rodila se ideja Fresh box Market u Sarajevu čiji je cilj bio dostavljati voće i povrće na adresu te dodatna kupovina za klijente potpuno besplatno kako bi što bezbolnije prošli u vrijeme korona krize.

  Fresh Box
  Fresh Box – Vaša doza svježeg voća i povrća 4

  Kako ističu iz Fresh Boxa ovo je sada prvenstveno porodični posao, u koji je uključena cijela porodica, od najmlađih do najstarijih članova.

  ”Tačno prije godinu dana smo krenuli sa idejom da izađemo u susret ljudima, posebno starijoj populaciji zbog novonastale situacije. Dostavljali smo voće i povrće na adresu i obavljali dodatnu kupovinu za njih potpuno besplatno. Sve to nas je navelo da pokrenemo svoj mali dućan u kojem prerađujemo voće i povrće, promovišemo i podržavamo domaće proizvode. Samo mali poduzetnici imaju uvid u to koliko je teško početi sa bilo kakvim poslom s obzirom da nemamo nikakvu pomoć od države, nude se razni projekti, ali samo za one koji se bave već dugi niz godina obrtničkom djelatnošću”, istakli su za poslovne.com.

  U dućanu Fresh Boxa možete pronaći voće i povrće, te domaće prerađevine.

  ”Naši proizvodi su bez dodatnih aditiva, sa malim udiom šećera i ne sadrže konzervans. Naši proizvodi su napravljeni ručno i s puno ljubavi i pažnje. U svakom od njih se osjeti spoj domaćeg okusa i kvalitete”, istakli su.

  Fresh Box
  Fresh Box, kupujte domaće

  Simpatični pokloni Fresh Box

  Važno je napomenuti da pružaju mogućnost da svoje namilije iznenadite malim poklonom voćnom vitaminskom korpicom Gift Box-om.

  Na njihovim Facebook i Instagram stranicama možete naći mnoštvo proizvoda, recepata i mnogih edukativnih informacija o voću i povrću.

  U dućanu Fresh Boxa možete pronaći i raznovrsno začinsko kao i bilje za čajeve.

  Kupujući u Fresh Box svakako doprinosimo razvoju svijesti o kupovini domaćih proizvoda od domaćih brendova. Posjetite ih na adresi: Branilaca Šipa br.15.

  Fresh Box - Vaša Doza Svježeg Voća I Povrća

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU