Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  (FOTO) Otvorena 37. poslovnica – BBI banka od danas i u Bužimu

  Nastavak širenja poslovne mreže Bosna Bank International

  U prisustvu klijenata i poslovnih partnera danas je u Bužimu otvorena nova poslovnica Bosna Bank International, savremeni centar koji zadovoljava standarde modernog bankarskog poslovanja. Simboličnim presjecanjem vrpce poslovnicu su ime Uprave BBI banke otvorili  Nedžad Gušić i Suvad Šahinović, predsjedavajući Općinskog vijeća Bužim.

  „BBI banka u Unsko-sanskom kantonu prisutna je od 2003. godine i ovo je peta poslovna jedinica u ovom kantonu gdje smo u proteklih 18 godina, putem različitih projekata privrednim subjektima i fizičkim licima, investirali preko 60 miliona KM“ -izjavio je Gušić, dodavši kako je strateško opredjeljenje BBI banke podrška razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća.

  „Vjerujem da će naša nova poslovnica u Bužimu olakšati put do povoljnih finansijskih sredstva iz subvencioniranih linija za privrednike i stanovništvo koje su uspostavljene početkom 2021. godine u saradnji sa Kantonalnim fondom. Privrednicima je na raspolaganju deset miliona KM po izuzetno povoljnim uslovima za podršku pokretanju i razvoju biznisa, s ciljem otvaranja novih radnih mjesta. Sredstva namijenjena fizičkim licima dostupna su uz profitnu maržu od 2% i bez naknade za obradu finansiranja“, istakao je Gušić.

  Poslovnica BBI banke u Bužimu pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Njenim otvorenjem poslovna mreža Bosna Bank International d.d. Sarajevo na tržištu Bosne i Hercegovine sada broji 37 poslovnih jedinica, a posao je dobilo novih pet zaposlenika.

  Predsjedavajući Općinskog Vijeća Suvad Šahinović izrazio je zadovoljstvo dolaskom moderne finansijske institucije u Bužim. „Želim srdačnu dobrodošlicu BBI banci. Sada će građani naše Općine imati mogućnost obavljati finansijske poslove u svom gradu, što će im umnogome olakšati svakodnevne obaveze.”, kazao je Šahinović.

  Radno vrijeme poslovnice u Bužimu, koja se nalazi u ulici 505. viteške brigade na broju 55, je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. Više informacija o proizvodima i uslugama banke dostupno je na web stranici https://bbi.ba ili putem besplatnog info telefona 080 020 020.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU