Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  #BITIZDRAVI UZ ASA I CENTRAL OSIGURANJE: Jedinstvena ponuda povodom Mjeseca muškog i ženskog zdravlja

  #Bitizdravi Uz Asa I Central Osiguranje: Jedinstvena Ponuda Povodom Mjeseca Muškog I Ženskog Zdravlja

  „U oktobru obilježavamo Mjesec ženskog zdravlja,  kao podsjetnik o učestalom obolijevanju žena od karcinoma dojke. Mjesec u kojem želimo probuditi svijest o vlastitoj brizi za zdravlje te preventivnom sprječavanju obolijevanja redovnim pregledima ugovaranjem police Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja kod Central i ASA osiguranja, bez čekanja u redovima, bez gužvi i bez uputnica.

  Novembar je poznat i kao „Movember“, u kojem je pažnja na muška oboljenja kada osim raka prostate i skrećemo pažnju i na druge zdravstvene tegobe kod muškaraca. Odlascima kod ljekara na vrijeme mnoga oboljenja se mogu spriječiti, a ranim otkrivanjem uspješno izliječiti“ rekli su nam  predstavnici ova dva poznata domaća osiguravatelja.

   

  Iz tog razloga su ASA i Central osiguranje do kraja 2022. godine obezbijedili popust od – 20% na police individualnog i 25% na police porodičnog zdravstvenog osiguranja. Police uz navedeni popust možete zaključiti i online na Asa webshopu. Sigurno online plaćanje omogućeno je Visa i Mastercard katicama bilo koje banke, a policu osiguranja ćete dobiti putem maila.

   

  Bogati paketi zdravstvenog osiguranja koji daju više

  ”Kao domaće osiguravajuće kuće, polažemo veliku pažnju na odnos i korisničko iskustvo naših građana, a ponudu kreiramo u skladu s potrebama naših klijenata pravnih i fizička lica. U okviru pet paketa individualnog ili porodičnog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, naši osiguranici mogu brzo i jednostavno ostvariti neke od sljedećih usluga:

   

  • Specijalističke ljekarske preglede
  • Dijagnostičke postupke (laboratorijska dijagnostika: hematologija, biohemija krvi i urina, radiologija: RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, kontrastne pretrage)
  • Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinskog tretmana,
  • Medicinska pomagala (npr. dioptrijska stakla, leće, proteze itd.)
  • Psihoterapijske tretmane liječenja,
  • Fizioterapijske tretmane liječenja,
  • Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode  

  Odabirom jednog od naših Medic paketa, osiguranici na raspolaganju imaju vrhunsku uslugu i stručno medicinsko osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH i to bez redova, bez čekanja i bez uputnica, jer želimo da naši korisnicu budu zdravi!” zaključuju na kraju iz ASA i Central osiguranja.

  Za više informacija posjetite najbliže prodajno mjesto ASA I Central Osiguranja ili web stranice:

  www.central-osiguranje.com

  www.asa-osiguranje.ba

   

  www.oslobodjenje.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU