Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko Red Week akcija : Novogodišnji praznici sa duplim poklonom

  U susret novogodišnjim praznicima, Addiko banka od ponedjeljka, 14.12.2020, organizuje još jednu Addiko Red Week akcija.

  Postojeći i novi klijenti, koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit u sedmici od 14. do 18.12.2020. godine i čiji kredit bude odobren i plasiran, na poklon će dobiti prvu ratu kredita, i to već u ovom mjesecu. Za klijente će takođe biti obezbijeđena i pogodnost ugovaranja kredita bez troškova obrade.

  Addiko Red Week Akcija
  Addiko Red Week akcija

  “Praznično slavlje započinjemo nešto ranije ove godine, uz poseban poklon postojećim i novim klijentima. Svjesni činjenice da vrijeme praznika, ali i dolazak zime, uvijek dodatno opterete porodični budžet, te da je potreba za gotovinom u ovom periodu najveća, organizovali smo novogodišnji Addiko Red Week. U ovoj akciji, praznična ponuda traje cijelu sedmicu, a klijente ćemo obradovati tako što ćemo im pokloniti prvu ratu kredita već u ovom mjesecu. Tako će, nadamo se, svi dobiti poklone na vrijeme, a kućni budžet ćemo barem dijelomično rasteretiti troškova praznika”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

  „I tokom cijele 2020. godine našim smo klijentima omogućavali niz pogodnosti za kupovinu i korištenje Addiko proizvoda i usluga. U skladu sa istom strategijom, a u okviru novogodišnjeg Addiko Red Week-a, pored prve rate na poklon koja će, klijentima koji realizuju kredit u okviru ove posebne ponude, biti isplaćena već u ovom mjesecu, omogućiti i odobrenje kredita bez troškova obrade,“ istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

  Addiko Red Week akcija

  Addiko Red Week akcija, koja se pokazala veoma uspješnom zahvaljujući pogodnostima koje nudi klijentima, Addiko banka organizuje već drugi put ove godine.

  I ovaj put je zahtjev za Addiko Blic gotovinski kredit moguće podnijeti online, putem web stranice addiko.ba, u bilo kojoj Addiko poslovnici, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom) te putem zvanične Facebook stranice „Addiko Bank u BiH“.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU