Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Addiko krediti za penzionere – mudra ponuda za iskusne

  Pretpraznično je vrijeme obično period intenzivnije kupovine ili stvaranja planova za novu godinu. U tom periodu i naši stariji, odnosno iskusniji sugrađani, razmišljaju o kupovini poklona za svoje najbliže, bilo da ih žele obradovati, pokloniti neku dragu uspomenu ili nagraditi unuke za ostvareni uspjeh u školi. Želja je često puno više nego novca koji je potreban za njihovo ostvarenje.

  Uz Addiko krediti za penzionere,  te želje mogu postati stvarnost.  

  Vodeći računa o finansijskim potrebama svojih najiskusnijih klijenata – penzionera, Addiko Bank Sarajevo je kreirala poseban kredit za penzionere. Iznos ovog kredita se kreće od 1.000 pa sve do 30.000 KM, a rok otplate je do 10 godina. Krediti se odobravaju bez troškova obrade.

  Addiko Krediti
  Addiko krediti za penzionere – mudra ponuda za iskusne

  „Mudra ponuda za iskusne rezultat je naših zalaganja da našim najiskusnijim klijentima, ponudimo odgovor na sve njihove finansijske potrebe, kako bi sebi priuštili sve ono što žele. Naši sugrađani starije životne dobi, u Addiko Bank Sarajevo mogu dobiti kredit u veoma kratkom roku, brzo i jednostavno, a sve prema njihovim potrebama. Bilo da se radi o postojećim ili novim klijentima Banke, kredit se preliminarno odobrava uz minimalnu dokumentaciju“, naglašavaju u Addiko Bank Sarajevo.

  Mogućnost otplate kredita za penzionere je do 75. godina starosti, uz odabir datuma dospijeća rate i to 1., 10., 20. ili 25. u mjesecu, u skladu sa redovnim mjesečnim primanjima. 

  Zainteresovani klijenti za kreditna sredstva za penzionere mogu aplicirati u najbližoj Addiko poslovnici ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 033 866 666.

  Više detalja potražite na Addiko krediti za penzionere – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

  Addiko Krediti Za Penzionere – Mudra Ponuda Za Iskusne
  Addiko krediti za penzionere – mudra ponuda za iskusne

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU