back to top

Doživite posebno iskustvo gledanja utakmica uz Neo QLED televizore

Ovo su dani kada je većina muškaraca, ali i dio žena, iz cijelog svijeta „prikovana“ za televizore i prate dešavanja u svijetu fudbala. Ovo je vrijeme kada nam je televizor najbolji drug, a od njega očekujemo da nam prikaže savršeno jasnu sliku i pruži jasan i glasan zvuk.

Vjerovatno je većina vas već nabavila savršen uređaj za savršen ugođaj, a za one koji nisu o tome mislili na vrijeme imamo odličan savjet i preporuku za TV uređaj uz koji će iskustvo gledanja utakmica, koje igraju neki od najboljih fudbalera svijeta, biti skoro pa kao da ste sa njima na stadionu.


Image

.


Kristalna jasnoća

Riječ je o Samsung Neo QLED TV koji je jedan od najboljih televizora koje trenutno možete kupiti. Nevjerovatno je svijetao, zapanjujuće tanak, prepun pametnih karakteristika i pouzdan.

Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najsitnije detalje. Uživajte u utakmicama u kvalitetu slike kao u kinu uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8k procesora koja primjenjuje vještačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i kako bi sve što gledate postalo kristalno jasno. S najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja kod kuće na najviši nivo slušajte zvuk sudske pištaljke koji kao da svira baš u vašoj dnevnoj sobi. Osim vrhunskih tehničkih mogućnosti Neo QLED 2022 televizore odlikuje i Infinity One dizajn. Uz crne ivice koji se stapaju u Infinity ekran, Neo QLED odiše elegancijom i jednostavnošću tako da ćete osim savršenog zvuka i slike imati i televizor koji će se savršeno uklapati u vaš enterijer i činiti ga bogatijim i ljepšim.

Važno je naravno da imate najbolji televizor na kojem ćete gledati omiljeni sportski sadržaj, ali je bitno znati da to nisu televizori koje ćete koristiti samo kraći vremenski period, već je to investicija i za duži period.

Uz Samsung Neo QLED televizore možete otkriti i praktičniji način okupljanja tima. Dovoljno je da uparite vaš televizor sa računarom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo i okupite cijeli svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe. Ukoliko vam je potrebno više prostora za rad spojite svoj pametni telefon sa Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti. Multi View način rada omogućava podjelu ekrana na čak četiri dijela – savršeno za trenutke kad vam treba više ekrana za rad ili želite da pratite više sadržaja u isto vrijeme.


Image

.


Uživanje u najboljim sadržajima

Nakon što obavite sastanke i završite sa poslom slobodno sebi dajte malo i oduška uz omiljenu igricu. Uz Super Ultrawide široki prikaz radnje u razmjerama 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku, koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu, pobijedite u još više igara. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz brzinu osvježavanja od 144 Hz.

Kada obavite posao i zasitite se video igara, dopustite vašem Neo QLED televizoru da postane vaš najbolji saveznik. Uz aplikaciju SmartThings možete se opustiti i prepustiti ostalo svom pametnom televizoru. Neo QLED vas može besprijekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati. Odaberite između nekoliko glasovnih pomoćnika i uživajte u najboljim sadržajima iz udobnosti vlastite fotelje. Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u vaš televizor i spremni su da vam pruže optimalan doživljaj zabave.

Osjetite magiju igre kao na terenu. Napravite potez sezone i odaberite nevjerovatnu Samsung ponudu.

Uz kupovinu Neo QLED televizora dijagonale od 75″ ili veće, na poklon dobijate sjajni The Freestyle. Na odabrani TV očekuje Vas i 5 godina garancije.

Promocija traje od 11.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha poklona. Više o promociji pronađite OVDJE!

Promocija 5 godina garancije traje do 31.12.2022. godine.

www.oslobodjenje.ba

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU