Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Živimo marketing! – ​9. Sarajevo Marketing Summit donosi top marketing trendove koje trebate usvojiti već danas!

  Živimo Marketing! - ​9. Sarajevo Marketing Summit Donosi Top Marketing Trendove Koje Trebate Usvojiti Već Danas!

  U svijetu tehnologija koje se svakodnevno razvijaju, stvarajući nove trendove i metode rada, danas svi #zivimomarketing jer jedino tako je moguće postići uspjeh u neizvjesnim vremenima.

  Živjeti marketing znači adekvatno koristiti sve kanale za komunikaciju i interakciju, svakodnevno jačati svoj brend, rasti i razvijati biznis, stvarati jedinstvena iskustva, raditi to sa strašću i biti pokretačka snaga okolini. Jer marketing utječe na oblikovanje života i životnih navika.

  Marketing agencija Altermedia, već devetu godinu zaredom organizira susret najvećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti marketinga i tržišnih komunikacija, na prestižnom događaju Sarajevo Marketing Summit. 

  Biti dijelom ove konferencije znači poslušati najbolje, najaktuelnije i najefektnije primjere i strategije kako živeći marketing, postići izvrsne rezultate.

  ​9. Sarajevo Marketing Summit donosi top marketing trendove koje trebate usvojiti već danas, kako biste u vremenu kada isti postanu redovna praksa imali najbolje rezultate za vaš biznis i stvorili konkurentsku prednost.

  I ove godine konferencija će trajati dva dana. Prvi dan tematski je nazvan The Future of eCommerce, gdje će se poseban fokus staviti na marketing u online prodaji, te mogućnostima i prilikama za razvoj iste, na našem tržištu, a drugi dan će zasigurno obilježiti predavanje keynote speakera Tony Durhama koji je 35 godina proveo na vodećim pozicijama u kompaniji Procter & Gamble, a danas je vlasnik vlastite konsultantske kompanije “Tony Durham Consulting Limited”.

  Veliku pažnju učesnika konferencije izazvat će izbor za Marketing Superstara, koji se sada već tradicionalno održava u sklopu programskog dijela Summita. Tako će prema izboru marketinške javnosti biti odabrana tri Marketing Superstara (predstavnici domaće, regionalne i svjetske kompanije) koji će sljedeće godine imati mogućnost da ispričaju svoju priču o uspjehu, na 10. Sarajevo Marketing Summitu. 

    Za pomoć privredi u FBiH izdato 92,7 miliona KM garancija i regresirano 3 miliona KM kamata

  Ne propustite priliku da se uvežete sa više od 400 učesnika, predstavnika uspješnih bh. i regionalnih kompanija, eksperata iz marketinga i poslovnog svijeta.

  Sarajevo Marketing Summit održat će se u srijedu i četvrtak 12. i 13. Oktobra 2022, u Hotelu Hills u Sarajevu. Više o programu, predavačima i kotizacijama možete pročitati na www.marketing-summit.ba.

   

  www.oslobodjenje.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU