Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Zašto se na putovanje ne ide bez putnog zdravstvenog osiguranja?

  Je li vam poznata situacija kada prilikom spremanja za put, spakirate previše stvari, pa onda krenete vaditi iz kofera ono što možda nećete trebati? I nama je. Bez puno stvari se može, ali ono bez čega ne biste smjeli krenuti na put je – putno zdravstveno osiguranje. 

  Ono što sva putovanja čini posebnim su nepredvidive situacije i avanture. Situacije i iskustva mogu biti pozitivna i negativna. Radi dobrih i idemo na putovanja, ali i ona negativna nas ipak mogu iznenaditi. Za njih trebamo biti spremni.

  Mnogi od nas su se još kao djeca prvi put susreli s putnim zdravstvenim osiguranjem. Prije školskog izleta, mali dio budžeta razreda uvijek je bio namijenjen putnom zdravstvenom osiguranju. Takav dobar običaj itekako ima smisla i pokazuje odgovornost prema djeci. Kasnije, kada sami organiziramo i plaćamo vlastita putovanja, često ne pokazujemo jednaku odgovornost prema sebi. Vrijeme je da postanemo odgovorni.

  Biti uspješan sportaš podrazumijeva veliko zalaganje, trud i stalna putovanja na treninge i natjecanja, zato i naša Lana Pudar ima punu zaštitu dok putuje i osvaja medalje. Zaštitnom licu Central osiguranja putno zdravstveno osiguranje pruža joj bezbrižnost i sigurnost tijekom putovanja i natjecanja.


  Image

  Bezbrižan put želi vam Central osiguranje d.d. i Lana Pudar!


  Donosimo pet razloga zašto se na put ne polazi bez putnog zdravstvenog osiguranja.

  1. Putovanja su skupa, ali su investicija u sreću.  Puna su nepredvidivih događaja. Osim novca uloženog u putovanje, ne želite i dodatne neugodnosti i velike troškove.

    VRIJEDNA DONACIJA/ Obnavlja se u požaru stradala fabrika “Eko Trstika” kod Viteza

  2. Medicinski troškovi su preskupi. Naravno da se nitko ne želi pronaći u situaciji da na odmoru završi u bolnici, ali male i veće ozljede su itekako moguće na putovanjima.

  3. Putno zdravstveno osiguranje nije skupo! Vjerojatno je najmanja stavka putnog budžeta, ali zato možda biti i najvažnija. Ovdje možete napraviti info izračun vašeg putnog zdravstvenog osiguranja.

  4. Sigurnost i mentalni mir su osnova za lijepo putovanje, a ulaganje u putovanje je ulaganje u osobno zadovoljstvo. Putnim zdravstvenim osiguranjem štite svoju sigurnost, mentalni mir i osobno zadovoljstvo.

  5. Central osiguranje pokriva cijeli svijet.

  U samo par klikova na online shopu Central osiguranja, možete sklopiti putno zdravstveno osiguranje. Uvjerite se kako potpuna zaštita ne košta puno.

  Bezbrižan put želi vam Central osiguranje d.d. i Lana Pudar!

   

  www.oslobodjenje.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU