Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Jedinstven i učinkovit Wiener Web Agent

  Wiener osiguranje VIG u svom poslovanju nudi cijeli niz pogodnosti koje se kontinuirano nadograđuju i proširuju čime nastoji svojim klijentima pružiti moderna rješenja koja na najbolji način odgovaraju njihovim potrebama.

  Jedno takvo inovativno i učinkovito rješenje pod nazivom Web Agent uvedeno je u segmentu osiguranja imovine.

  Wiener web agent je Vaš tata-mata za osiguranje koji pruža podršku postojećim i novim klijentima i pomaže im u donošenju odluke o realizaciji osiguranja doma – najvažnijeg mjesta za svakoga ko mu se javi.

  Pomoću ove jedinstvene funkcionalnosti, Wiener prodajni agenti na području Bosne i Hercegovine učinkovito, brzo i profesionalno mogu odgovoriti na upite klijenata za osiguranjem doma, neovisno od toga da li se klijenti obraćaju iz zemlje ili inostranstva. Osim što je u duhu digitalne transformacije, takav način poslovanja značajno skraćuje trajanje ugovaranja polise osiguranja doma, posebno u doba pandemije te kada klijenti nisu u prilici da lično posjete prodajno mjesto ili se nalaze izvan Bosne i Hercegovine.

  Zašto kontaktirati Web Agenta i kako?

  Web agenta pronađite na www.wiener.ba. Dovoljno je da mu se javite putem kontakt forme i ostavite svoje podatke nakon čega vas Web Agent poziva i pruža pomoć.

    Nova Ladies In sezona obećava poseban i drugačiji doživljaj za poslovne žene

  Za postojeće klijente koji žele produžiti svoju trenutnu polisu osiguranja „Siguran dom“, Web Agent je brzo i jednostavno online rješenje. Osobama koje su zainteresirane za ponudu osiguranja doma, a nisu sigurne kako da samostalno ugovore polisu, Web Agent može ponuditi savjete, informacije i pomoć koja je potrebna.

  Online popust do 50% na paket „Siguran dom“

  Ako mislite da su velike mogućnosti da izljev vode ili neispravne instalacije unište vašu najveću investiciju, provjerite ponude Wiener osiguranja imovine sa do 50% online popusta! Ako vam pak treba dodatan savjet ili pomoć pri ugovaraju nove polise ili obnove postojeće polise, kontaktirajte  Wiener Web Agenta – tatu-matu za osiguranje!

  U Wiener online prodavnici webshop.wiener.ba možete ugovoriti online polise putnog osiguranja, asistencije na putu, osiguranja doma te izvršiti online plaćanje sigurno i bez naknade jer proviziju za transakcije snosi Wiener osiguranje VIG. Online plaćanje je moguće i iz inostranstva uz prihvat MasterCard®, Maestro® i Visa kartica. Na raspolaganju je i online prijava štete čime se značajno skraćuje trajanje obrade štete. Detaljan video tutorijal o Web Agentu pogledajte ovdje.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Adna
  Adnahttp://www.tnt.ba
  Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU