back to top

Uručeni Mercedes i Porsche – glavne nagrade velike Hifa Petrol nagradne igre

Uručenjem atraktivnih automobila Mercedes GLA i Porsche Boxster sretnim dobitnicima, završena je velika Hifa Petrol nagradna igra „ Osvoji Mercedes, Porsche i preko 2.700 nagrada za 100 KM HPLUS goriva“.

 Mahir Tokić iz Gradačca sretni je dobitnik automobila Porsche Boxster, dok je Slobodan Tadić iz Istočnog Sarajeva dobitnik automobila Mercedes GLA. Vrijedne nagrade dobitnicima uručio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik kompanije Hifa Petrol.

„ Redovni sam kupac goriva na Hifa Petrolu i već dugo koristim Premium Card, njihovu karticu lojalnosti jer nudi mnoge pogodnosti kupcima. Posjedovanje kartice mi je omogućilo i učešće u njihovoj velikoj nagradnoj igri. Iskreno, nisam se nadao da mogu osvojiti automobil, te je iznenađenje time bilo veće. Poslije TV prenosa, iako je bilo kasno uvečer, odmah sam im se javio putem društvenih mreža i brzo dobio potvrdan odgovor, tako da nisam imao više nedoumice. Sretniji od mene bili su moji roditelji. Zahvaljujem se kompaniji Hifa Petrol što je jednom dvadesetčetvorogodišnjaku omogućila da ostvari svoj san“, izjavio je Mahir Tokić dobitnik automobila Porsche Boxster.

Slobodan Tadić, dobitnik vrijednog automobila Mercedes GLA nije krio svoje oduševljenje.

„ Bio sam van države i nisam gledao TV prenos finalnog izvlačenja, ali sin jeste i odmah mi je javio radosnu vijest. Na Hifa Petrolu godinama točim najbolja HPLUS Euro 6 goriva, a samo za ovu nagradnu igru imao sam skoro 40 učešća. Pratim njihov rad i razvoj i zaista sam zadovoljan kako uslugom, tako i pristupom prema kupcima. S razlogom su najbolji“ – oduševljeno je istakao Slobodan Tadić.

Ovi dobitnici su dokaz da Premium Card s razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a u to se već uvjerilo i preko 170.000 zadovoljnih korisnika ove kartice.

Velika Hifa Petrol nagradna igra trajala je od 1. maja do 1. oktobra ove godine. Podijeljeno je preko 2700 vrijednih nagrada kao i glavne nagrade automobili Mercedes GLA i Porsche Boxster. Finalno izvlačenje nagrada održano je i emitovano 6. oktobra na Face TV. Spisak sretnih dobitnika nagradne igre objavljen je na društvenim mrežama kao i zvaničnoj web stranici kompanije Hifa Petrol, a snimak izvlačenja nagrada možete pogledati na Youtube kanalu kompanije.

Ovim je završena još jedna u nizu velikih nagradnih igara kojima kompanija Hifa Petrol konstantno nagrađuje vjernost svojih kupaca. Najuspješnija naftna kompanija nastavlja sa ulaganjima u nove projekte, širenje svoje maloprodajne mreže te pripremu brojnih pogodnosti za svoje vjerne kupce i u narednom periodu.

 „ Shodno širenju naše maloprodajne mreže, povećava se i broj kupaca kojim se želimo zahvaliti, te im organizacijom velike nagradne igre sa fondom od preko 2.700 nagrada zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i podršci svih ovih godina. Čestitamo dobitnicima i želimo im dosta pređenih kilometara uz najbolja HPLUS Euro 6 premium goriva “, izjavio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik kompanije.

Hifa Petrol na tržištu Bosne i Hercegovine uspješno posluje već 17 godina. U saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom  u tehnologiji aditiva, razvila je aditivirana HPLUS EURO 6 premium goriva. Visokokvalitetna goriva posljednje generacije donose vrhunske performanse i poboljšanu ekonomičnost vozilima, smanjuju potrošnju goriva do 4%, pojačavaju snagu, te produžuju radni vijek motora.

Trenutno posjeduju 49 maloprodajnih objekata, a u najavi je otvorenje jubilarne 50. benzinske pumpe u Gradišci. Na ovome se zasigurno neće zaustaviti, te uveliko planiraju i dalje širenje svoje mreže benzinskih pumpi.

Vaš najbolji prijatelj na putu, slogan je kompanije Hifa Petrol, kompanije kojoj je kvalitet proizvoda i zadovoljstvo kupca uvijek na prvom mjestu.

The post Uručeni Mercedes i Porsche – glavne nagrade velike Hifa Petrol nagradne igre appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU