Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Švedski Transcom zaposlio tim od 150 agenata u Tuzli i nastavlja s rastom

  Transcom, međunarodna kompanija za unaprijeđivanje iskustava klijenata, došla je na područje Tuzle u 2020. godini, proširila svoje poslovanje na još dva grada u Bosni i Hercegovini, Zenicu i Banjaluku, a sada najavljuje otvaranje velikog broja novih radnih mjesta

  Riječ je o švedskoj kompaniji koja posluje u 25 zemalja i zapošljava 28000 zaposlenika u 60 centara za korisničku podršku širom svijeta. Bosna i Hercegovina prepoznata je kao iznimno atraktivno tržište, zbog čega menadžment kompanije želi nastaviti investirati u niz novih radnih mjesta i karijernih mogućnosti za nove članove Transcom tima, prenosi tntportal.ba.

  Švedski Transcom Zaposlio Tim Od 150 Agenata U Tuzli I Nastavlja S Rastom
  Švedski Transcom zaposlio tim od 150 agenata u Tuzli i nastavlja s rastom 4

  Posao u centru za korisničku podršku u Tuzli odnosi se na zaprimanje dolaznih poziva te na odgovaranje na dolazne upite zaprimljene pisanim putem od strane korisnika širom Europe. Komunikacija se obavlja na njemačkom jeziku, a svaki član Transcom tima prije početka rada prolazi kroz detaljnu i vrlo dobro strukturiranu obuku za posao.

  Svim zaposlenicima omogućena je atraktivna plata uz motivirajuće mjesečne bonuse, zaposlenje uz ugovor o radu na puno ili nepuno radno vrijeme, profesionalna obuka za posao u trajanju od dvije sedmice uz prijavu od prvog dana obuke, dva slobodna dana u sedmici, ugodna radna atmosfera i prijateljski timski duh među zaposlenima, te niz drugih pogodnosti, koje uključuju i dodatnu polisu osiguranja, te ‘’Member get Member’’ bonus preporuke.

    BiH dobila svoj prvi photo stock!

  Ono što je karakterično za Transcom je radno okruženje koje se uveliko razlikuje od onoga što javnost nekada poistovjećuje s radom u centru za pružanje korisničke podrške. Posao ne uključuje prodaju, nego se temelji na komunikaciji s korisnicima koji zovu korisničku podršku jer im je potrebna pomoć i Transcomovi zaposlenici često naglašavaju kako im svakodnevni rad nije nimalo stresan, nego upravo suprotno.

  Novi tim Transcoma u Bosni i Hercegovini karakterizira čvrsta povezanost među članovima tima, što kompanija dodatno osnažuje organiziranjem niza aktivnosti u kojima zaposlenici mogu učestvovati, poput zajedničkih druženja i team buildinga te različitih tematskih dana koji se provode u prostorijama centara. Ove i niz drugih aktivnosti značajno doprinose stvaranju zdrave radne sredine, na što Transcom obraća iznimno veliku pažnju.

  Švedski Transcom Zaposlio Tim Od 150 Agenata U Tuzli I Nastavlja S Rastom
  Švedski Transcom zaposlio tim od 150 agenata u Tuzli i nastavlja s rastom 5

  S obzirom da se projekti razvijaju velikom brzinom, iznimno su česta interna unaprijeđenja uposlenika na više pozicije, zbog čega je u kompaniji moguće izgraditi karijeru u prilično kratkom roku. Osim agenata u korisničkoj podršci, Transcom tim u Bosni i Hercegovini obuhvata i analitičare kvalitete, voditelje timova, niz menadžerskih pozicija te pozicija u administraciji, regrutaciji i odjelu ljudskih potencijala. Većina unapređenja na više pozicije temelji se na internoj regrutaciji i na pružanju prilike postojećim članovima tima da razviju svoju karijeru te počnu graditi iskustvo na novoj poziciji.

  Kompanija pruža stabilnost radnih mjesta, o čemu svjedoči velik broj zaposlenika u regionu koji su gotovo svih 15 godina dio Transcom tima i koji su u kompaniji razvijali svoju karijeru, često krećući sa pozicije agenta u korisničkoj podršci.

    Ekonomski fakultet dio BBI programa za liderstvo i izvrsnost

  Transcom poziva sve zainteresovane da se prijave, te da preporuče svojim poznanicima i prijateljima koji aktivno govore njemački jezik da pročitaju više o kompaniji i stupe u kontakt sa Transcom timom na sljedećem linku ili da se jave putem E-mail adrese [email protected]

  Švedski Transcom Zaposlio Tim Od 150 Agenata U Tuzli I Nastavlja S Rastom
  Švedski Transcom zaposlio tim od 150 agenata u Tuzli i nastavlja s rastom 6

  Iskustvo zaposlenih u Tuzli

  Iz mog dosadašnjeg iskustva u Transcomu mogu reči da ima samo pozitivne strane. Transcom mi je pružio sigurno i ugodno mjesto za rad, kao i usavršavanje mnogih vještina. Kao mlada osoba imala sam priliku raditi na sličnim poslovima, ali se nigdje nisam susretala sa ovako profesionalnim ponašanjem i ugodnoj atmosferi kao u Transcomu. Svima mogu samo preporučiti da se prijave u firmu Transcom, nebitno koliko ima godina i da li ima iskustva, jer se neće pokajati, kao što sam već navela, uslovi, sigurnost i atmosfera u firmi je kao ni u jednoj drugoj. Alma Imšić, CSR, Tuzla

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU