Svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz BBI Mastercard® debit kartice 

Jedna kartica, nove pogodnosti

Inovacije i razvoj pokretači su privrednih kretanja u svijetu. Kako bi zadovoljila potrebe klijenata i pružila im vrhunski kvalitet usluge Bosna Bank International (BBI) kontinuirano radi na inovacijama koje bi olakšale svakodnevni život građana BiH. Razvojni tim BBI banke unaprijedio je svoje BBI Mastercard® debitne kartice tako da ove kartice, koje se aktiviraju uz tekući račun, istovremeno mogu biti i kartice za kupovinu na rate.

“Veoma smo zadovoljni da sada imaocima BBI Mastercard® debitnih kartica, na jednom mjestu, u okviru jedne kartice možemo pružiti nove pogodnosti. Naime, korisnici BBI Mastercard® debitne kartice koja je povezana sa tekućim računom i na kojoj imaju redovne prilive, kao što je plata, mogu tu karticu koristiti i kao karticu za kupovinu na rate. To znači da sa unaprijeđenom BBI karticom svaku kupovinu mogu usitniti i plaćati u ratama, bez obzira o kojem se iznosu kupovine radi i mogu to učiniti na svakom prodajnom mjestu. Upotreba ove pogodnosti je veoma jednostavna. BBI banka će klijentu putem SMS poruke odmah nakon obavljene kupovine poslati poruku:“Da li ovu kupovinu želite podijeliti na rate?“.

Dovoljno je da klijent odgovori sa “DA” (u roku od sat vremena od obavljene transakcije) i iznos će biti podijeljen na rate. Mjesečno je klijent u obavezi uplatiti 3% od ukupno potrošenog iznosa. Naravno, vodimo računa o finansijama naših klijenata, pa je u zavisnosti od klijentovih sposobnosti ovaj iznos zaduženja limitiran posebno za svakoga, a maksimalno zaduženje je do 5.000 KM”,  pojašanjava Alma Šljivo, rukovoditeljica Odjela za razvoj proizvoda BBI banke.

Osim pogodnosti da svaku kupovinu možete usitniti na rate u okviru ove jedinstvene kartice, klijenti mogu aktivirati i prekoračenje do 2.000 KM i to bez naknade za korištenje, ukoliko ste karticu i tekući račun otvorili u okviru jednog od BBI paketa usluga i proizvoda.

Svaku Kupovinu Pametno Usitnite Na Rate Uz Bbi Mastercard® Debit Kartice 
Svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz BBI Mastercard® debit kartice 

Aktivirajte nove mogućnosti BBI Mastercard® debitnih kartica u jednoj od poslovnih jedinica BBI banke širom BiH, ili ukoliko ne posjedujete ovu karticu otvorite tekući račun u BBI banci uz koji dobijate ovu jedinstvenu karticu

Aplicirajte online i saznajte više informacija na linkovima:

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU