Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  SFI Zarada u 2021. godini

  Skoro godinama se po internet forumima provlači pitanje da li je SFI zarada moguća. Generalno,društvo je u vječnoj nedoumici jedni govore da je ovo prevara dok drugi govore da je SFI zarada vrlo moguća. Konstatno pristižu nova pitanja na forume koji govore o poslu koji možete raditi na internetu, na temu kako započeti posao na SFI platformi.

  Sfi Zarada
  SFI Zarada u 2021. godini

  Da li vam pridruživanje na SFI program može biti od koristi

  Za sve one koji ne znaju SFI predstavlja online platformu odnosno kompaniju koja se bavi affiliate marketingom. Odnosno bavi se promocijom drugih proizvoda, a da bi stvar bila još komplikovanija svi proizvodi koji se promovišu putem SFI platforme su dosta skuplji nego na stranicama konkurencije.

  SFI je ostvario partnersku vezu sa online prodavnicom TripleClicks i generalno ako se odlučite da se pridružite SFI programu promovisat ćete proizvode koje nudi TripleClicks.

  Sfi Zarada U 2021. Godini

  Ono po ćemu se SFI razlikuje od recimo Amazona je  to što se trudi da održi prisniji odnos sa svojim članovima. Tačnije SFI nudi obimnu podršku i obuku svakog novog člana koji se pridruži programu. Na ovaj način SFI pokušava da izgradi svoju affiliate vojsku i na taj način poveća svoju zaradu. Možemo reći da je ovaj pristup unikatan i jedinstven, te druge kompanije nemaju ovakav vid poslovanja, a ako ga imaju on je slabo razvijen.

    Najbolji online biznisi u 2021.

  Samo korištenje SFI platforme je u potpunosti besplatno, međutim priča o tome da za samo par sati možete početi zarađivati novac je u potpunosti pogrešna. Vrlo je teško zaraditi novac, čak i kada zaradite to su relativno male količine.

  Raznovrsna SFI ponuda

  SFI kao platforma nudi mnoge različite načine zarade novca. Trenutno postoje četiri različita načina kako da ostvarite zaradu putem SFI platforme, a to su:

  • Promocija proizvoda iz Tripleclicks online prodavnice
  • Zarada od prodaje vlastitih proizvoda
  • Zarada dovođenjem drugih prodavaca
  • Zarada promocijom odnosno reklamiranjem online aukcije PriceBenders

  Kada govorimo o TripleClicks promovisanju, dakle vi nemate ništa sa proizvodom i isporukom,na vama je samo da ga dobro reklamirate. Od proizvoda koji ste reklamirali ukoliko se on proda zarađujete proviziju koja označava vašu zaradu.

  Možda čak imate i vlastiti proizvod te želite da vaš proizvod dospije na stranicu TripleClicks. SFI i ovu opciju čini relativno jednostavnom, zbog partnerstva između ove dvije stranice otvaranje vlastite prodavnice preko TripleClicks web stranice je u potpunosti besplatno. Možete prodavati sve što vam padne na pamet, te dobijate mnogo raznovrsnog alata kako bi vašu prodavnicu personalizirali, sve što vi dajete zauzvrat SFI – u je dio zarade zbog toga što su vam obezbijedili platformu.

  Mnoge su prednosti prodavanja vlastitog proizvoda. Od toga što sami promovišete vaš proizvod, zatim besplatna reklama, besplatna web stranica i razne pogodnosti koje nudi SFI su vam uvijek na raspolaganju.

  Ako ne želite da prodajte ili promovišete proizvod bilo vaš ili iz kataloga TripleClicks onda je privlačenje novih korisnika na stranicu SFI posao za vas. Sami možete da pronađete druge osobe koje žele da koriste SFI i žele da otvore vlastitu prodavnicu. Apsolutno nema nikakvih ograničenja u pogledu odakle su osobe i iz koje zemlje dolaze sve je besplatno kako za vas tako i za ostale.

    UVOZ IZ KINE Koja je najbolja agencija za uvoz 2022.

  Sfi Zarada U 2021. Godini

  Vi imate motivaciju da se trudite i dovodite nove korisnike u SFI mrežu, jer svaki dugoročni korisnik koji prodaje proizvode na SFI platformi vama plaća procenat. Tako da ako ste dobri u komunikaciji sa ljudima možete kreirati čitavu mrežu novih i ambicioznih prodavača koji će koristit SFI i plaćati vama novac, a da pri tom ne morate niti promovisati niti prodavati proizvod.

  Još jedan način zarde novca koji je karakterističan za SFI je upravo korištenje TripleClicks platforme kako bi kreirali aukcije. Dakle na TripleClicks stranici možete pronaći proizvode na aukciji koji imaju manju cijenu nego da proizvod uzimate na Amazonu ili drugim online prodavnicama. Također i vi sami možete iskoristit ovaj sistem aukcije i objaviti proizvod te zaraditi duplo više novca nego prilikom standardne prodaje.

  Promocija i prodaja na SFI platformi je previše teška

  Kao što smo govorili prije u tekstu, sve je besplatno ali je SFI besplatan način poslovanja morao da kompenzira negdje drugo i to je učinio upravo na cijenama proizvoda. Mnogi će se začuditi da vi dobijate 45 % novca od prodaje određenog proizvoda, te kada pročitaju ostatak teksta i uvide da dobijaju besplatnu web stranicu i reklamiranje mislit će da je ovo pljačka.

  Međutim morate shvatiti da svi proizvodi koji se nalaze na TripleClicks ili bilo kojoj drugoj stranici koja se nalazi u SFI mreži su precijenjeni. Cijena im je podignuta za 100 ili čak 200 $ više kako bi i SFI ostvario određeni profit. Upravo zbog ovako ludih cijena SFI sebi može priuštiti da daje 45 ili čak 50 % procenta korisnicima koji koriste njihovu platformu.

  Cijene su ogroman razlog zašto je prodaja na ovim stranicama otežana. Ne postoji razlog zašto bi korisnik kupio proizvod od vas za 600 $, kada taj isti proizvod može pronaći na drugoj web stranici za 300 $ ili 400 $.

    Telemach BH donosi nove brzine interneta u EON paketima – svi postojeći i novi korisnici moći će surfati uz brzinu do 1 Gbps

  Affiliate marketing kao način zarađivanja novca

  Affiliate marketing je relativno profitabilan biznis na internetu, ali kada se kreira kako treba. Pored SFI – a postoje i mnoge druge alternative koje vas mogu zaintrigirati i možete se okušati i na ovim web stranicama. Potrebo je da dobro istražite prilikom pridruživanju affiliate mreže, uvijek budite sigurni da ste vi u kontroli i da ne možete biti prevareni.

  Iako SFI kao stranica i kao platforma nije prevara, ona je u potpunosti legalna stranica koja isplaćiva svoje korisnike, samo je problem da novac pristiže isuviše sporo. Kvalitetnije bi bilo da vaše vrijeme i novac uložite u edukaciju i učite bolje kako se piše blog ili kako da unaprijedite neku od vaših vještina te tu vještinu prodajete na internetu.

  SFI je previše truda i rada za malo novca, a nikom od nas nije to cilj. Jednostavno kombinacija prevelike cijene i potreba da se proizvod promoviše širim masama  ne ide dobro zajedno. Mnogo je bolje da pokrenete vlasiti biznis čime postajete sami svoj šef i ne morate se brinuti o postotku koji će te nekome dati ili koji će neko vama dati.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU