back to top

Poziv članicama KPKTZ: Nastup na sajmu građevine SEEBBE Beograd

Objavljen je poziv za privrednike, firme članice Komore, da se predstave na predstojećem 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE koji će biti održan od 22. do 25. aprila 2024. godine na Beogradskom sajmu.

Najveći je ovo sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope. Ove godine organizator očekuje, na više od 19.000 kvadratni metara izložbenog prostora, oko 575 izlagača iz 25 zemalja svijeta i više od 21.000 posjetilaca u šest hala i na otvorenom prostoru Sajma.

Izlagački program obuhvata sve segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Nove investicije u regionu kao i lansiranje tehnoloških inovacija, naročito vezanih za održivu izgradnju, energetsku efkasnost i efkasnost korišćenja resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi, materijali i procesi budućnosti privlače veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju i unutrašnje radove kako za novogradnju, tako i za renoviranje i modernizaciju.

Kantonalna privredna komora Tuzla je i na 47. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu bila prisutna sa zajedničkom izložbenom postavkom pod nazivom Privreda TK.

Izlagalo je više oko 20 firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla i predstavili smo njihove proizvode i usluge.

Pozivamo naše članice i one koji žele pristupiti u članstvo Kantonalne privredne komore Tuzla akoji žele učestvovati na 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE, da nam se jave do 10. aprila sa informacijom da li ćete fizički prisustvovati na sajmu ili ćete nam dostaviti vaše propagandne materijale i video materijal za prezentovanje i emitovanje na zajedničkoj postavci “Privrede TK” na 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu.

Kontakt osoba: Almir Mešić, mail: almir@kpktz.ba, tel: 035/369-565, mob: 061/637-060.

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU