Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Paragon Full Stack: Pridružite se programu i postanite full stack developer za 9 mjeseci


  Paragon Full Stack: Pridružite Se Programu I Postanite Full Stack Developer Za 9 Mjeseci

  Imate želju da se pridružite IT industriji? U prilici ste da izdvojite vrijeme i investirate u vaše naredne profesionalne korake?

  Pridružite se novoj generaciji Paragon full stack programa kreiranog za apsolutne početnike u IT industriji. Paragon full stack je najinovativniji program za buduće programere, kreiran od strane seniora branše. Program vam daje mogućnost, da u svega 9 mjeseci, savladate najtraženije vještine i pridružite se najbrže rastućoj industriji na svijetu!

  Iza Paragon full stack programa stoji kompanija Mistral Technologies, koja je kreirala jedinstven IT program na tržištu za apsolutne početnike u ovoj oblasti.

  Šta ću dobiti kroz Paragon?

  Program je baziran na učenju MERN tehnologija (MongoDB, Express.js, React.js i Node.js). Tokom devet mjeseci programa, polaznici rade na praktičnom usvajanju znanja i vještina potrebnih za izradu različitih web aplikacija koristeći HTML, CSS i JavaScript.

  Paragon full stack program će vas u 9 mjeseci naučiti alate, procese i metodologije koje vodeće IT kompanije svakodnevno koriste. Pored toga, radionice, umrežavanja i rad na drugim vještinama potrebnim za tržište rada, ključne su da vam osiguraju evoluciju u karijeri, u kratkom vremenu. Sa njima ćete steći znanje i primijeniti ga u praksi, kreirati stvarna rješenja, primijeniti vlastito kritičko razmišljanje i predanim radom, postati junior full stack developer.

  Pet stalnih mentora programa su programeri sa bogatim iskustvom u akademskom radu, kao i radu u vodećim IT kompanijama. Kurikulum Paragona fokusiran je na tehničke vještine koje su visoko tražene na tržištu rada.

    Istraživanje: Šanse za globalnu recesiju 98 posto

  Riječ polaznika: 85% zaposlenih u 2 ciklusa

  Do sada je 85% polaznika Paragon full stack programa u završena dva ciklusa dobilo zaposlenje ili praksu u IT kompanijama u matičnim državama. Rezultati njihovih ambasadora programa su stvarni pokazatelj da kvalitetan plan i program omogućava da kandidati steknu potrebna znanja i postanu konkurentni na tržištu rada.

  “Nakon završetka studija osjetio sam potrebu za dodatnim praktičnim znanjem i vještinama koje se koriste u real-life projektima u IT sektoru. Poslije nekih 7 mjeseci Paragon puta, dobio sam posao i mogu reći da je ovaj program direktno utjecao na to. Mentori Paragona su ljudi o kojima danas imam samo riječi hvale, ali i također kolege koje sam upoznao tokom Paragona koji su mi sjajni prijatelji, a sada već i programeri u različitim IT firmama s kojima sam ostao u kontaktu i danas”, rekao je Edin Hasagić, polaznik Paragona, a današnji uposlenik kompanije Boiken Solutions.

  Kako mogu da se prijavim?

  Prijave za novi ciklus Paragon full stack programa otvorene su do 26. oktobra 2022. godine. Sedmica Konekt faze, u kojoj će učesnici imati priliku da upoznaju mentore i dobiju pristup materijalima kako bi stekli uvid u osnovne termine u programiranju počinje 31. oktobra.

  Paragon Full Stack: Pridružite Se Programu I Postanite Full Stack Developer Za 9 Mjeseci

  Nakon Konekt faze – slijedi Arena, besplatni trosedmični selekcijski proces u kojem će učesnici odlučiti da li je programiranje za njih. Za ovu fazu programa, nije potrebno predznanje o programiranju. U Areni mentori sa učesnicima prolaze osnove programiranja sa JavaScript programskim jezikom. Oni kandidati koji kroz Arenu pokažu najveći kapacitet ostvaruju mogućnost ulaska u Paragon full stack program koji počinje 12. decembra 2022.

    Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Bezin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

  Kako bi svi polaznici imali jednake uslove i mogućnost pristupanja programu, organizatori su obezbijedili stipendije za najbolje polaznike Arene, besplatnog selekcijskog procesa.

  Ono što Paragon obećava, najboljima u programu, jesu 3 intervjua u našim partnerskim kompanijama (onima koji imaju iznad 85% bodova) i jedan intervju (onima koji ostvare od 65% – 85% bodova).

  Ostalo je još sedam dana do zatvaranja registracija. Prijave su otvorene do 26. oktobra 2022. godine, a apliciranje se vrši isključivo putem ovog linka: https://paragon.ba/zapocni-svoju-karijeru/.

  Aktivnosti programa možete pratiti i kroz društvene mreže LinkedInFacebook Instagram. Na www.paragon.ba saznajte više informacija o programu ili se sa upitima javite direktno Paragon timu na [email protected].

  Očekuju vas u Areni!

  KLIX/PRESS


  pressmediabih.com

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU