Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Otvorena Oskarova galerija u zgradi Addiko Bank Sarajevo

  Izložbom slika slikarice Dijane Vejo otvorena je Oskarova galerija u zgradi Addiko Bank Sarajevo. Oskarova galerija je zamišljena kao mjesto gdje će se ljudi okupljati oko pozitivnih, lijepih i društveno korisnih priča koje su od interesa za bh. društvo.

  „Ideja nam je okupiti umjetnike, humanitarne organizacije, ali i sve druge pojedince i organizacije  koji nam mogu pomoći da unaprijedimo naše odnose sa lokalnim zajednicama u kojima djelujemo, te da budemo svjesniji i odgovorniji član bh. društva. Galerija nije namijenjena samo likovnim umjetnicima, već i raznim drugim organizacijama i pojedincima. Humanitarne organizacije sa kojima sarađujemo bit će u prilici predstaviti svoj rad i svoje aktivnosti, ponuditi nam proizvode koje prodaju i prezentirati nam načine na koje im možemo pomoći da budu još bolji u ostvarenju svojih ciljeva“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo te da dodao da će umjetnici biti u prilici prezentirati i prodati svoja djela nama unutar Banke, ali i našim klijentima i drugim posjetiocima Galerije.

  „Dio prihoda od svake izložbe bit će uplaćen u humanitarne svrhe, na račune organizacija sa kojima sarađujemo i koje se brinu o potrebama najugroženijih kategorija stanovništva“, naglasio je Jildizlar.   

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU