back to top

Otvorena je nova Genelec trgovina u TC Mercator u Mostaru

Genelec kao jedan od bh. lidera na tržištu moderne tehnologije i pametnih uređaja, više od trideset godina njeguje profesionalni pristup i strast prema tehnologiji, i donosi uvijek među prvima najnovija tehnološka dostignuća, uređaje i rješenja, a po željama i interesovanjima svojih partnera i kupaca.

O njihovom uspjehu govori i dodatna ekspanzija i širenje maloprodajnog lanca u zonama najposjećenijih tržnih centara u BiH.

Danas je u Mostaru, u TC Mercator, otvorena nova, druga po redu moderna trgovina u ovom gradu, koja nudi najveći izbor smart uređaja za dom, biznis, igru i zabavu, ali i sve druge lifestyle uređaje bez kojih danas ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu.

Svečanom otvorenju prisustvovali su partneri i prijatelji brenda, predstavnici medija i kupci, koji su imali priliku da se upoznaju sa širom Genelec ponudom, novitetima, posebnim uvjetima kupovine i plaćanja, te sudjeluju u vrijednom nagradnom darivanju.

Naime, svi posjetitelji novootvorene Genelec trgovine u Mostaru, u periodu od 28.-31. jula, kupovinom u vrijednosti minimalno 20 KM sudjeluju u nagradnom darivanju, te mogu da osvoje ljetnu senzaciju – električni skuter ili neku od mnogobrojnih vrijednih nagrada koje su pripremili.

“Zadovoljstvo je kada u svim dijelovima naše zemlje možemo da bilježimo jednak rast, broj zadovoljnih kupaca i partnera sa kojima gradimo dugoročne i partnerske odnose. Širenjem maloprodajnog lanca u Mostaru, ali i drugim gradovima u BiH širimo i strasti prema modernim tehnologijama i pametnim uređajima za kojima postoji interesovanje naših kupaca, a mi smo tu da im te želje ispunimo i učinimo dostupnim na sve načine koji se od nas očekuju”, poručio je danas Admir Trnačević, Izvršni direktor kompanije Genelec.

Kada je riječ o maloprodajnim objektima, ključno je jedinstveno iskustvo kupovine i usluga zbog koje se kupci uvijek i iznova vraćaju.

“Sretni smo što više od trideset godina povezujemo ljude sa tehnologijom, nudimo jedno potpuno drugačije i pristupačnije mjesto kupovine, gdje mogu da se upoznaju sa rješenjima koja im donose nova iskustva u komunikacijama, u domu, na radnom mjestu i svim slobodnim aktivnostima koje aktivno pratimo našom ponudom”, istakao je Maid Dedić, voditelj Genelec maloprodaje.

U vikendu pred nama upoznajte se sa novom ponudom i jedinstvenim iskustvom kupovine u novootvorenoj Genelec trgovini i osvojite vrijedne nagrade.

Za online šoping iskustvo posjetite www.genelec.ba

The post Otvorena je nova Genelec trgovina u TC Mercator u Mostaru appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU