Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Ostvarite dupli poklon uz ljetno izdanje posebne Addiko Red Week ponude

  Addiko Bank Sarajevo i u avgustu nastavlja sa Addiko Red Week akcijom, kojom posebno nagrađuje postojeće i nove klijente koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit. Građani koji ugovore kredit u periodu od 16.-20.8.2021. mogu ostvariti poklon u maksimalnom iznosu do 1000 KM, a u zavisnosti od visine ugovorenog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.

  „Bez obzira da li kredit ugovaraju radi završetka ljetnog godišnjeg odmora i aktivnosti, priprema za jesen koja je pred nama ili nekih drugih razloga, svi postojeći i novi klijenti koji to učine u ovom periodu, dobit će do 1000 KM, zavisno od iznosa kredita koji su ugovorili i Mastercard kreditnu karticu – bez godišnje članarine“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo. „ Addiko Red Week akcije su nešto po čemu smo postali prepoznatljivi, te mi je drago što smo i ovaj mjesec omogućili našim klijentima pogodnije uslove kreditiranja“, dodala je Babić.

  Maksimalan iznos Addiko Blic gotovinskog kredita je 50.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a informaciju o odobrenju kredita klijenti mogu dobiti za svega 30 minuta od trenutka apliciranja. U okviru ovomjesečne Addiko Red Week akcije, klijenti osim u poslovnicama, mogu aplicirati putem FB stranice Addiko Bank Sarajevo ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra 033 866 666. Više informacija o ponudi proizvoda i usluga Addiko Bank Sarajevo moguće je naći na www.addiko-fbih.ba  

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU