back to top

OGLAS ZA POSAO: Hrvatska firma traži ljude koji će isprobavati “igračke”


Oglas Za Posao: Hrvatska Firma Traži Ljude Koji Će Isprobavati “Igračke”

Na platformi PickJobs, objavljen je oglas u kojem hrvatska firma zapošljava parove za testiranje seks igračaka, a već je prvi dan privukao veliku pažnju.

-Nedavno otvoreni online sex shop ‘Sexshopecstasy’ traži dvije osobe koje bi testirale najnovije sexy igračke koje će uskoro biti dostupne na tržištu. S obzirom na brzu promjenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, kompanija Sky-shop traži strastvene pojedince koji će provesti dan testirajući raznolike sexy igračke. Osim što će imati priliku isprobati različite igračke, budući testeri imat će zadatak da pruže i povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda – stoji u opisu oglasa na koji se svi mogu prijaviti do 9. Novembra ove godine.

-Znam da to baš nije uobičajeno, no mi smo nova firma, krenuli smo s tim online shopom i kako izlazimo na tržište jednostavno nam trebaju recenzije artikala. Ja sam muško, ne mogu sve artikle probati, a i nije mi namjera sve probavati. Tako da će nam te recenzije biti pokazatelj kojim ćemo putem razvijati naš sex shop. Jednostavno, teško je dobiti neka tržišna istraživanja u toj branši pa smo odlučili pokrenuti ovako – kaže vlasnik firme koja je pokrenula online sex shop, Leonardo Šuper.

Također, dodaje kako posao testera igračaka za parove uključuje i isprobavanje raznih proizvoda, poput igračaka te drugih proizvoda „koji poboljšavaju intimnu povezanost“.

Osim toga, parovima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a od njih se traži ocjena njihove učinkovitosti, zabave i doprinosa odnosu.

-Mislim da vani takve stvari postoje, ali evo kod nas mi s time počinjemo. Mi ćemo preko PickJobsa dobiti sve prijave, ali iskreno ne znam šta da očekujem. Možda će se javiti ljudi, možda i neće, možda bude 50, 100 prijava. Mogu nam se javiti i studenti, može i ugovor o radu, ugovor o djelu. Sve živo dolazi u obzir pa ćemo vidjeti, uz naravnu maksimalnu diskreciju. Idealni kandidati su parovi – kaže Leonardo.

Na pitanje kako će se birati idealni kandidati, ako ih bude mnogo, odgovorio je sljedeće:

-Prednost će imati parovi, oni su nam prioritet. A svaki kandidat koji se prijavljuje trebat će napisati par rečenica zašto je on baš pravi za to i vidjet ćemo ko su najzanimljiviji kandidati. Važno je još da li imaju iskustva u tome, jesu li prije koristili te igrače – odgovorio je Leonardo Šuper.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU