Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Novi prodajni objekt BH Telecoma u Bihaću

  U Bihaću je jučer otvoren novi prodajni prostor BH Telecoma. Novi Telecom centar otvoren je na adresi 5. korpusa broj 11, a ovaj moderni poslovno-prodajni prostor ukupne kvadrature 86 metara je 8. prodajno mjesto BH Telecoma otvoreno na području Unsko-sanskog kantona.

  Treći centar

  Prilikom otvaranja Telecom centra, kojem su prisustvovali i brojni gosti, među kojima i predstavnici kompanija iz Bihaća koje uspješno sarađuju sa BH Telecomom, poslovni korisnici usluga ove kompanije, Muamer Hadžović, član uprave i izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma, istakao je da je ovo treći centar koji je BH Telecom otvorio u septembru.


  Image

  Muamer Hadžović, član uprave BH Telecoma


  – Do kraja mjeseca planirano je otvaranje novih prodajnih mjesta u Tešnju, Gornjem Vakufu-Uskoplju i sarajevskom naselju Dobrinja, kazao je Hadžović, dodajući kako su i na nedavno održanoj 4. poslovno-tehnološkoj konferenciji BH Telecoma prezentirani pravci razvoja BH Telecoma u narednim godinama.

  Istakao je i kontinuirana ulaganja i investicije BH Telecoma, koje se realiziraju s ciljem stalnog podizanja kvaliteta usluga za korisnike na cjelokupnom području BiH.

  Inače, u novom prodajnom prostoru građanima Bihaća, ali i okolnih mjesta biće dostupne sve usluge i servisi BH Telecoma. Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude partnera ove kompanije, moći će plaćati račune za usluge i dobiti sve druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma kao i na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.

    Šta rade vlade kako bi olakšale krizu životnog standarda?


  Image

  Osmo prodajno mjesto u USK-u


  Otvaranju centra u ime gradonačelnika Bihaća prisustvovao je savjetnik gradonačelnika Kemal Hrnjić, koji je BH Telecomu čestitao na otvaranju novog prodajnog objekta, sa željom da u ovom objektu rad bude uspješan, a građani zadovoljni uslugom, ali i da se u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima i planovima BH Telecoma, u Bihaću izgradi i otvori nova moderna zgrada Direkcije Bihać.

  Firme

  Domaćin ove svečanosti bio je​ Mahmut Alagić, direktor Direkcije Bihać, koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog otvaranja novog prodajnog objekta, te posebno zahvalio firmama iz Cazina i Bihaća koje su učestvovale u projektovanju, izvođenju radova i opremanju ovog modernog prodajnog prostora.

  U skladu sa uobičajenom praksom, u poslovima projektovanja i opremanja ovog prodajnog prostora, odnosno realizaciji ukupnog projekta, učestvovalo je više organizacionih jedinica BH Telecoma: Izvršna direkcija za investicije i Izvršna direkcija za razvoj poslovanja/Direkcija za promociju, prodaju i podršku i Direkcija Bihać, dok je izvedbeni projekat izradio projektni biro Total projekt d. o. o. Bihać. Izvođač radova na adaptaciji i opremanju prostora bila je firma Dola d. o. o. Cazin. U adaptaciju i opremanje ovog prodajnog mjesta BH Telecom je investirao 175.000 KM.

  www.oslobodjenje.ba

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU