Na Zagrebačkom velesajmu: Otvoreni CroAgro i SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

“Posebno nam je zadovoljstvo završiti poslovnu godinu s uspješnom realizacijom sajmova značajnih za Grad Zagreb i Republiku Hrvatsku. Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje u svojoj ponudi ima sve najbolje od poljoprivrede te zajedno sa Sajmovima hrane i zdravog življenja čine cjelovitu ponudu Od polja do stola.

Ovaj termin iz godine u godinu bilježi rast sajamskih pokazatelja i čini zdravu osnovu za pozicioniranje sajma kao središnjeg nacionalnog poljoprivrednog događanja u Republici Hrvatskoj. Kao takvi važna su platforma u predstavljanju svih tema iz područja poljoprivrede, hrane i održivog življenja kao i promocije zanimanja u poljoprivredi.

Brojnost i vodeća struktura izlagačkog segmenta, njih 416 iz 32 zemlje svijeta, jamac su kvalitete ponude, a prezentirat će svoje proizvode i usluge u 4 paviljona na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora.” istaknula je na otvorenju direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

#td_uid_1_6569788405ed1 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://business-magazine.ba/wp-content/uploads/2023/11/9T3A7048-copy-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_6569788405ed1 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://business-magazine.ba/wp-content/uploads/2023/11/9T3A7018-copy-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_6569788405ed1 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://business-magazine.ba/wp-content/uploads/2023/11/9T3A6984-copy-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_6569788405ed1 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://business-magazine.ba/wp-content/uploads/2023/11/9T3A6872-copy-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Sajmove je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević koji je tom prilikom rekao: “Meni je izuzetna čast što je Grad Zagreb već tradicionalno pokrovitelj međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAgro te Sajma hrane i zdravog življenja. Poljoprivreda je strateška grana gospodarstva u Republici Hrvatskoj. Mi u Gradu Zagrebu podržavamo proizvodnju lokalne hrane odnosno kratkih lanaca opskrbe, strategiju od polja do stola, a posebice podržavamo povećanje udjela poljoprivredne proizvodnje pod ekološkim uzgojem.”

Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore nazvao je sajam CroAgro svjetlom u gradu Zagrebu i pozvao sve na kupnju domaćih proizvoda. NJ.E.g. Raj Kumar Srivastava, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Indije u Republici Hrvatskoj izrazio je zadovoljstvo zbog ponovnog dolaska na sajam i činjenice da je Indija zemlja partner Sajmova hrane i zdravog življenja.

Tugomir Majdak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede RH i izaslanik Predsjednika Vlade RH istaknuo je kako je Ministarstvo pokrovitelj sajma i istaknuo tradicionalno dobar odnos između Ministarstva i Velesajma. Mr. sc. Martina Ciglević, pomoćnica savjetnika Predsjednika RH za ekonomiju i izaslanica Predsjednika Republike pozdravila je sve prisutne i kratko se osvrnula na poljoprivrednu situaciju.

CroAgro vrhunski nacionalni i središnji poljoprivredni događaj svake godine okuplja na jednom mjestu poljoprivrednike, proizvođače i stručnjake iz cijele regije. Sajam je idealna platforma za umrežavanje i razmjenu iskustava i znanja na B2B susretima, prezentiranje novih proizvoda i usluga kao i dijeljenje iskustava s posjetiteljima u unapređenju vlastitog poslovanja.Na Zagrebačkom Velesajmu: Otvoreni Croagro I Sajmovi Hrane I Zdravog Življenja

Sajmovi hrane i zdravog življenja središnje su nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži čovjeka kroz komplementarni pristup. Naglasak je na zdravom životnom stilu te povratak prirodi i održivom načinu života. Sajmovi zdravog življenja sa svojim prepoznatljivim segmentima Hrana, KrOnoplja&Organica, APItera i Mystic iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka.

Sajmovi traju do nedjelje, 3. prosinca, a cijena ulaznice iznosi 3 eura (22.60kn) i vrijedi za oba sajma. Za studente, umirovljenike i đake ulaznica je 2 eura.

Objava Na Zagrebačkom velesajmu: Otvoreni CroAgro i SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA pojavila se prvi puta na Business Magazine.

business-magazine.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU