Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Le Toy Van – odlična igračka za djecu

  Ništa lepše nego pokloniti detetu igračke, sreća deteta se odmah prebaci i na vas same, a još je veća ako znate da ćete im pokloniti ono što je zaista najbolje. Le Toy Van igračke ne samo da se prave od prirodnih materijala, bez raznih štetnih materija, nego su napravljene i da traju.

  Ova kompanija proizvodi sve što bi deca mogla da zamisle, ne baš od igle do lokomotive, ali od drvene pizze do traktora – definitivno. Sve igračke su 100% bezbedne za decu a zagarantovana je beskrajna zabava uz učenje i razvijanje mašte.

  O ovoj kompaniji

  1995. godine Le Toy Van je stvoren u Surrey-u u Engleskoj i tokom poslednjih 25 godina ova kompanija je postala pouzdan partner u svetu drvenih igračaka. Njihove igračke sada su dostupne u više od 50 zemalja širom sveta putem naše mreže zvaničnih prodavaca.

  Mala, porodična kompanija, sa velikim srcem! Ono što vodi ovu kompaniju godinama je misao da u detinjstvu treba uživati u potpunosti. Zbog toga se ovde izrađuju samo maštovite drvene igračke. Etički napravljene od održivih taktilnih materijala, igračke podstiču dugotrajnu kreativnu igru i brzo postaju omiljene porodične zanimacije.

  Jedinstveno dizajnirane, višestruko nagrađivane, ručno dorađene igračke istinsko su ulaganje u igru za generacije koje dolaze. Sa mnoštvom igračaka dostupnih za svaki ukus, Le Toy Van garantuje dugotrajne igračke za svu decu.

    Stanje u BiH ? Da li se išta promijenilo nakon 8 godina!

  Le Toy Van Proizvodi

  O ovom poizvođaču smo već rekli dosta, ali šta je sa igračkama? Pa, recimo da je njihova vodilja pri pravljenju igračaka bila ta da deca imaju male ruke, ali veliku maštu. Samim tim, jasno je da su savršene za svaki uzrast.

  Izdvojili smo samo neke od nama najzanimljivijih proizvoda iz cele ponude:

  -Drvena pizza

  Možda vaše dete obožava da se igra kuvara? Zašto mu ne raspaliti maštu i dati mu nešto čime ćete ga zanimati satima – pizzu sa sve sekačem. Pored standardnih prednosti učenja boja (crvena, zelena, žuta…) možete ga učiti preciznošću, posvećenosti i dobronamernosti u želji da nekome spremi hranu.
  Pogodna je za decu preko 2 godine.

  -Doktorski set

  Naravno da smo se svi jednom u životu susreli sa nekim aparatom sa kojim smo mogli da glumimo doktora, ali zašto stati na samo jednom kad se može imati ceo set? Svako dete će obožavati ovu crvenu torbu punu drvenih alatki i lečiti sve po kući – od nogara stolice do nogara svojih ukućana, ukoliko ne može da dohvati više.

  U setu se nalaze stvarčice kao što su bočice sa lekovima, makaze, špric, termometar, aparat za merenje pritiska i naravno neizbežan čekić kojim će mališan proveravati puls svemu što može a i ne mora da ga ima.

    U jednoj od najizazovnijih godina JYSK BiH postigao rekordne rezultate

  -Crveni traktor

  Svi vole autiće, motore, ali zašto ostati isti? Zašto detetu ne pokloniti nešto što možda u ovo moderno doba neće tako lako sresti na ulicama, nešto unikatno za sve njegove vršnjake? Naravno, sa tako malo godina šta god da mu poklonite izazvaće oduševljenje, ali učenje o vožnji i kretnji preko traktora može razviti maštu i motoriku kod deteta na malo drugačiji način.

  Crveni traktor ima svoju prikolicu, može voziti bilo šta što detetu padne na pamet. Bilo da je to neka igračka voćke kojoj će pamtiti ime, boju i gde može da se nađe, ili neku životinju o kojoj će naučiti, zavoleti je i približiti joj se više nego pre, jedno je sigurno – sa ovom igračkom će dobiti mnogo više nego što na prvi pogled deluje.

  Dječje igračke možete naručiti na web stranici Mio Bambino!

  Nova dimenzija igračaka

  Naravno da u ponudi ima još mnogo toga, kako za dečake, tako i za devojčice, mlađe ili starije. Prema igračkama ovog proizvođača nijedno dete ne ostaje ravnodušno a oni koji im ih poklanjaju imaju samo reči hvale, a kako i ne bi.

  Sve u svemu, bilo da birate bezbedne i zdrave igračke za dete, ili jednostavno želite nešto što će mu razvijati maštu i motoričke sposobnosti, jedno je sigurno – Le Toy Van igračke će ispuniti očekivanja.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU