back to top

Lansirana prva poslovna dating platforma – PitchSee

Na zahtjev investitora lansirana je globalna platforma za lakšepovezivanje projekata s investitorima!

Ovaj tjedan je lansirana interaktivna platforma PitchSee koja će na brz i jednostavan način povezivati tražitelje investicija s investitorima, na globalnoj razini. Ovakav vid jedinstven je u svijetu i dok su sličneplatforme orijentirane na crowdfunding i venturecapital, PitchSee je namijenjena svima i služi kao platforma za prezentaciju i spajanje.

Nema pred selekcija, natječaja, posrednika, provizija i bespotrebne papirologije!

Jednostavnim rječnikom,PitchSee je interaktivni YouTube tj. „Tinder“ za poduzetnike na kojem se projekti predstavljaju sažetim video zapisima s ključnim porukama. Tako svi koji imaju dobre ideje, a traže financiranje, imaju priliku predstaviti svoj projektu formi video pitcha od 120 sekundi. S druge strane investitori koji žele uložiti u nove projekte, dobivaju na raspolaganje katalog poslovnih mogućnosti iz cijelog svijeta, te niz alata koji im olakšavaju selektiranje i procjenu kvalitete ideja. Kada uoče zanimljivu priliku jednostavno se i direktno povezuju, te komuniciraju putem platforme.

Time je višemjesečni postupak sveden na samo 120 sekundi.

S jedne straneimamo investitore čiji novac stoji neiskorišten jer ne nalaze zanimljive prilike, s druge strane odlični projektiostaju ne realizirani jer ne mogu pronaći financiranje.Nema potrebe za barijerama, cilj je povezivanje što će neminovno rezultirati iunaprjeđenjem tržišta!“ navodi Clemens Mark, suosnivač PitchSee-a.

PitchSee kao polazišna točka za sve koji imaju poslovnu ideju – PRIJAVE U TIJEKU!

Svoje razrađene ideje i projekte mogu prijaviti svi, poštujući pravila platforme koja se u punom opsegu prema investitorima otvara već krajem ljeta!

Povezali smo se s nizom startup zajednica i udruženja investitora i polako se pune baze, aplikacije su sada otvorene, a za prvih 500 pitchera (tražitelja investicija) sudjelovanje je besplatno.“ izjavila je Kristina Ferara Blašković, voditeljica projekta.

Iako je platforma PitchSee u prvom mahu namijenjena spajanju projekata i investitora,ona ima i humanu stranu, koncept kojim će pokušati podići svijest i podržati one koji rade za dobrobit svih (skrb o nemoćnima i potrebitima, djeci, životinjama i prirodi). Neprofitnim organizacijama PitchSee nudi besplatnu mogućnost predstavljanja i prikupljanja donacija, za njih su prijave također otvorene.

„Vrijeme je za globalno spajanje i u ovom segmentu, svima želimo omogućiti jednaku priliku bez obzira od kuda dolaze. Neka sada projekti odlučuju koliko će uspjeha polučiti kod investitora, a ne veze/ne veze.“ Sanjica Ćaćić, komunikacije PitchSee

„Prvo predstavi svoj projekt na PitchSee platformi, a onda vidi hoće li ti trebati druge mogućnosti koje eventualno imaš na raspolaganju.Mi stavljamo naglasak na strasti kao najvećoj pokretačkoj snazi, na tebi je da to iskoristiš“ izjavila je Nataša Đuričić, suosnivačica projekta PitchSee

Ako vam se sviđa zapratite nas na našim profilima

Facebook – https://www.facebook.com/pitchsee
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/pitchsee/
Twitter – https://twitter.com/PitchSee
Instagram – https://www.instagram.com/pitchsee/
YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCjOm5N-YO5N574YJ9U-4fxQ

lajkajte i proslijedite onom prijatelju koji gori za svojom idejom i potrebna mu je podrška! 

https://www.pitchsee.com/

Vrijeme je za promjenu!

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU