back to top

Koristite li Akta Registar? Upoznajte sve prednosti najažurnije baze kompanija u BiH

Poslovni portal akta.ba posjeduje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 365.000+ pravnih subjekata.

Više od 15 godina je ovaj Registar najmoćniji alat kompanijama u BiH i regiona u pronalaženju, ali i provjeravanju postojećih i potencijalnih klijenata, poslovnih partnera i saradnika.

Stoga se postavlja pitanje koristite li Akta Registar? Najveća prednost Akta Registra jeste relevantnost i ažurnost podataka koji se osvježavaju svakodnevno.

Upravo zbog toga predstavlja veliku pomoć za firme, što potvrđuje veliki broj korisnika koji su prepoznali korist i kvalitet usluge koje nudmo.

«Ne samo da ćete pronaći potencijalne kupce i partnere, već ćete biti u mogućnosti da saznate ko su glavne odgovorne osobe, kontakt informacije i finansijske pokazatelje», navodi Adisa Sarajlija, direktorica prodaje Akta.ba portala, koja sa svojim timom nastoji objasniti firmama kako da uz pomoć registra povećaju prodaju i donesu bolje poslovne odluke.

Dakle, Akta Registar nudi dnevno ažurne informacije važne za svakodnevno poslovanje – od osnovnih kontakt informacija, vlasničke strukture, do pregleda blokada transakcijskih računai kompletnih finansijskih pokazatelja za proteklih 10 godina.

Koristite Li Akta Registar

Ovakav pregled informacija o uspješnosti poslovanja određenih firmi, pomoći će vam u donošenju dobrih poslovnih odluka, a time i sigurnije i kvalitetnije poslovanje.

«Cilj Registra je i da poveže kompanije Bosne i Hercegovine, da omogući pristup njihovih ponuda drugim pravnim licima i na taj način poveća njihovu prodaju i potražnju, jer se u profilu kompanija koje se nalaze u Registru vezane sve informacije vezane za poslovanje te firme», dodaje Sarajlija.

Mogućnost praćenje kompanija – zaprati svojih pet zvjezdica

U sklopu Registra kreirali smo uslugu “Prati firmu” koja se pokazala kao pun pogodak jer kompanijama, tj. korisnicima usluga omogućava da brže i lakše dođu do potrebnih informacija.

Još jedna prednost Akta Registra je mogućnost uvida u sve novoosnovane firme u zadanom periodu i bilo kojem dijelu BiH, kao i pravni status firmi, te pokrenute stečajne i likvidacione postupke.

Ukoliko do sada niste imali priliku da koristite prednosti Registra, pozovite prodajni odjel Akta.ba portala, ili se prijavite ONLINE na besplatno probno korištenje.

Nakon toga, ukucajte željene i potrebne informacije i s nama Poslujte bolje!

Mogućnosti je mnogo, iskoristite ih.

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU