Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Konzuma i PikaKartica nagradili 160 najvjernijih kupaca

  U sklopu nagradne igre “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ koju su zajednički organizovali Konzum i PikaKartica nagrađeno je 160 kupaca sa poklon vaučerima za kupovinu u Konzumu u vrijednosti 100KM. Svake sedmice u periodu trajanja nagradne igre od 31.05. do 25.07. nagrađeno je po 20 najsretnijih kupaca ujedno članova PikaKartice.

  „Nakon što smo krajem prošle godine veoma uspješno prvi put realizovali nagradnu igru “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“, odlučili smo nastaviti nagrađivanje naših najvjernijih kupaca kroz drugi val i sretni smo da opet imamo izvrsne rezultate, te stoga s radošću mogu najaviti da ćemo uskoro naše kupce obradovati i trećim valom nagrađivanja. Namjera nam je da našim kupcima pokažemo da cijenimo njihovu vjernost te im se na tome želimo zahvaliti kroz različite benefite i dodatnu vrijednost kupovine u Konzumu.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

  Podsjećamo svi članovi programa lojalnosti PikaKartica koji su obavili kupovinu u Konzumu i pri tome provukli svoju PikaKarticu automatski su učestvovali u ovoj nagradnoj igri.

  Završen je još jedan uspješan projekat i zaista je veliko zadovoljstvo slušati reakcije naših sretnih dobitnika kada im se saopšti da su dobitnici nagrada. Konstantno radimo na tome da podignemo stepen zadovoljstva naših korisnika, prilagođavajući se njihovim potrebama, što ima za rezultat rast korisnika svake godine, te pozitivne reakcije koje dobijamo od strane naših korisnika. Vjerujem da ćemo i u budućnosti opravdati povjerenje naših korisnika u Konzumu, sa PikaKartica cijena katalogom proizvoda, ali i sa nekim novitetima koje spremamo za naše registrovane članove“- izjavio je Emir Dobrača, voditelj marketinga SuperKartice.

    U Konzum su stigli Morsovci – vesela morska ekipa u misiji očuvanja životne sredine

  U sklopu zajedničkog projekta Konzuma i PikaKartice svaki mjesec je u Konzum prodavnicama dostupna nova posebna akcija PikaKartica cijena sa više od 100 proizvoda sa sniženim cijenama samo za članove PikaKartice.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU