Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Ko je turski biznismen koji gradi mega građevinu na Trebeviću


  Ko Je Turski Biznismen Koji Gradi Mega Građevinu Na Trebeviću

  Na planini Trebević, u neposrednoj blizini centra Sarajeva, najavljena je gradnja stambenog kompleksa Trebević Hills, a prodaja stanova je već počela.

  Objekat će se graditi na lokaciji uz glavnu cestu, između Sunnylanda i hotela Pino, izvještava BiznisInfo.ba.

  Investitor obećava jedinstvenu priliku za život u luksuznom okruženju sa spektakularnim panoramskim pogledom na grad Sarajevo.

  Lokacija nudi tri lamele, od kojih su dvije namijenjene stambenoj upotrebi, dok je treća hotel apart namjenjen za izdavanje.

  Trebević Hills će nuditi brojne sadržaje koji će, kako se tvrdi, zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe. Uz 24/7 recepciju, obezbjeđenje i održavanje, bazen sa pogledom na Sarajevo, spa-centar, salon ljepote i teretanu, prehrambenu i kozmetičku prodavnicu, apoteku, catering servise, podzemne garaže, luksuzni restorane, caffee lounge, te obdanište s produženim boravkom dostupno 24/7.

  Prodaja apartmana je već počela.

  Inače, Trebević Hills je, kako se navodi na stranici projekta, stambeno-poslovni objekat kompanije Park Ruža d.o.o. sa upisanim kapitalom (16.500.000 EUR). Kako saznaje BiznisInfo.ba, firma Park Ruža je registrovana u Tuzli s kapitalom a u vlasništvu je kompanije MID Investments LLC iz Dovera u SAD-u.

  Ko Je Turski Biznismen Koji Gradi Mega Građevinu Na Trebeviću
  Ko je turski biznismen koji gradi mega građevinu na Trebeviću

  Dodaju da projekt već ima važeću građevinsku dozvolu.

  No, kako se navodi u prospektima, projekt Trebevic Hills finansira investiciona kompanija KurtSafir Construction & Development Company sa sjedištem u Turskoj, koja posjeduje i veći broj luksuznih hotela Granada.

  Projekt, za koji kažu da je jedinstve i zahtjevan, razvio je iskusan tim za upravljanje kvalitetom koji uključuje generalnog direktora KurtSafir kompanije, Esata Kurta, te niz drugih stručnjaka za razvoj građevinarstva te stručnjaka u industriji apartmanskog hotelijerstva i stanogradnje.

  Kompanija KurtSafir Construction & Development (KurtSafir) osnovana je prije 35 godina sa Kadirom Kurtom i Haci Osmanom Ucdanom. I danas, ne narušavajući tradiciju porodičnog biznisa, upravlja Esat Kurt kao generalni direktor KurtSafira.

  Kompanija je specijalizovana za izgradnju najsloženijih i najslavnijih objekata u Turskoj, multifunkcionalnih kompleksa, stambenih i poslovnih nekretnina.

  KurtSafir je priznati lider u oblasti stambene izgradnje: biznis, elitna, premium i komfor klasa te luksuznih hotela. KurtSafir, kako ističu, ima sopstvena finansijska sredstva da osigura izgradnju svojih objekata.

  Infrastruktura kompanije obavlja puni ciklus poslova od inicijalne analize zemljišta i prodajnog i marketinškog istraživanja do puštanja u rad izgrađenog objekta, projektovanja enterijera i upravljanja objektom.

  KurtSafir samostalno upravlja i održava sve izgrađene objekte i zapošljava preko 250 visokokvalifikovanih stručnjaka različitih specijalnosti sa sopstvenim voznim parkom građevinske opreme.

  Iako će izgledanja ovog objekta obradoveti one koji požele ovdje imati apartman, mnogima se sigurno neće dopasti činjenica da će ovolika zgrada biti izgrađena na lokaciji koja predstavlja “pluća Sarajeva”.

  Biznis Info


  pressmediabih.com

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU