back to top

JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

JYSK uveo novu opciju online kupovine – Od sada naručite online i besplatno preuzmite u trgovini po izboru

Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.ba od sada možete odabrati opciju ‘naručite online i preuzmite u trgovini’ kao mogućnost dostave. To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 150 KM plaćate online, a onda se ona besplatno dostavlja u trgovinu po vašem izboru. Odmah po dostavi paketa u trgovinu, dobivate obavijest kada je sve spremno za preuzimanje.

Jysk Uveo Novu Opciju Online Kupovine
JYSK uveo novu opciju online kupovine

ŠTO JE DRUGAČIJE U ODNOSU NA UOBIČAJENU ONLINE KUPOVINU?

Kupovina na JYSK.ba ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija ‘Dostava u trgovinu’. Uz mogućnost izbora trgovine u kojoj želite dostavu, dobit ćete i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje.

Po prijemu obavijesti imat ćete 7 dana da preuzmete svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

PREDNOSTI ‘NARUČITE ONLINE I PREUZMITE U TRGOVINI’

Kod opcije ‘Naručite online i preuzmite u trgovini’ plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine sa drugim kupcima.

Vaši artikli šalju se direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi obzirom da u ovoj varijanti imate mogućnost naručiti i online only artikle uz besplatan trošak dostave.

Više informacija o novoj opciji kupovine pronađite na JYSK.ba

Supported by TNT Grupacija

DRUGI UPRAVO ČITAJU