Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Jupiduu drveni tobogan

  Da li ste krenuli u proces sređivanja životnog okruženja vašeg deteta? Ako jeste, da li ste razmišljali o tome da li vaše dete treba da se zabavi a ne samo da ima brdo stvari koje će više služiti vama nego njemu? Ako jeste, onda vam predstavljamo Jupiduu drveni tobogan!

  Sa njim ćete sobi vašeg deteta dati identitet, daćete joj ono što će dete pamtiti kod nje, a to je – radost!
  Priprema na vreme je odlična stvar, a sa ovim toboganom ćete definitivno obezbediti vašem detetu sate zabave na razne načine.

  Opremanje sobe

  Pre svega, želimo da pričamo o opremanju kompletne dečije sobe. To naravno nije lak posao iako se u početku čini tako. Kupi se krevet, kredenac, ormar, stočić za igračke i sve to od plastike u raznim bojama da bude lagano i zanimljivo?

  Ne baš.

  Dobro je poznato da su plastični materijali lošeg sastava a da deca obožavaju da grizu i sve što im padne pod ruku, ma koliko to veliki deo nameštaja bio. Plastika nikako nije bezbedna za decu, ma koliko na deklaraciji uveravali da je sve ok. Takođe, boje koje se koriste su uglavnom toksične jer se sve proizvodi masovno pa bi bilo užasno da organizam deteta dođe u kontakt sa njima.

  Takođe, treba ogromnu pažnju posvetiti i tome kako će krenuti da izgleda dečija soba, kakvu priču će imati i da li će se svideti detetu. Jer, šta ako devojčica ne voli frozen i plavu boju, nego bi pre Hulka i zeleno? Soba se vremenom transformiše iz one za bebe u onu za školarce i sprema se za prijem drugara u nju, pa se treba pažljivo birati da se ne pretrpa i ne pretera sa bebećim.

  Sve u svemu, kako god da je opremite, Jupiduu drveni tobogan će se savršeno uklopiti. A sad malo i o njemu.

    Iskoristite Addiko pogodnosti – gotovinski kredit bez troškova obrade do kraja mjeseca

  Bezbednost i sastav

  Kad smo kod bezbednosti, treba istaći da je ovaj tobogan napravljen od čistog drveta a sve boje su prirodne, pa rizika za decu u tom smislu nema. Tobogan nema oštrih ivica pa se dete isto tako nema gde povrediti sa njim, osim ako naravno padne sa njega, a ni tu se ne može desiti previše štete jer tobogan nije previše visok pa je pogodan za sve uzraste.

  Dimenzije Jupiduu tobogana su 145 cm dužine x 43 cm širine x 68 cm visine i naravno da je pogodniji za decu koja su mlađa, od 1 do 4 godine života. U tom periodu će im biti i najzanimljiviji, duduše to je osnovna misao jer su dimenzije takve kakve su, ali i kasnije može poslužiti ako se dete emotivno veže za njega.

  Tobogan je moguće vrlo lako samostalno sastaviti i to nije nikakva filozofija. Doćiće vam sa uputstvom a boje koje trenutno možete birati su bela, roze i plava.

  Ideje za postavku

  Prva pomisao je naravno staviti ga u sted dečije sobe, ali ukoliko imate prostora za to, zašto ne napraviti neko mesto u koje bi dete moglo da siđe direktno iz tobogana? Neko ograđeno kućno okruženje sa jastucima, na primer? Ili, ukoliko je to moguće, direktno u krever?

  Takođe, ukoliko se bojite da će dete moći da se povredi i ne želite da ga ostavljate bez nadzora, pametno je postaviti tobogan u dnevnoj sobi gde bi dete moglo da se igra do mile volje a vi biste bili tu da nadgledate.

    Kako izabrati idealan nakit za svaku priliku

  Nadamo se da ne trebamo posebno isticati to da Jupiduu drveni tobogan ne biste trebali držati izvan kuće po ceo dan, ne samo zbog moguće kiše u trenutku, već i zbog konstantnog atmosferskog uticaja vlage na njega. Njega je, naravno, moguće čistiti vlažnom krpom ali ne preterujte sa agresivnim čistačima, odmašćivačima i slično.

  Ovaj tobogan jednostavno pruža sve, a vaše dete će biti oduševljeno!

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Una
  Unahttps://poslovnisvijet.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU