Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Još jedna dobra Bingova investicija: Ingram niže rezultate, Džambić najavio novo povećanje plata svim radnicima


  Još Jedna Dobra Bingova Investicija: Ingram Niže Rezultate, Džambić Najavio Novo Povećanje Plata Svim Radnicima

  Povodom Dana rudara i 62. rođendana firme, u srijedu je upriličeno druženje uposlenika Ingram d.d. Srebrenik koja je dio Bingo grupacije.

  Tim povodom druženju su prisustvovali brojni prijatelji i parneri kao i sam Senad Džambić koji se u obraćanju zahvalio svim radnicima na postignutim uspjesima u protekloj godini.

  – I ova godina je bila teška, bio sam malo uplašen kako će se situacija odvijati na tržištu, posebno energenata, mnogo je neizvjesnosti bilo zbog ekonomske krize i inflacije, ali bilježimo napredak u svim kompanijama u okviru grupacije. Ja u potpunosti razumijem svoje radnike jer sam sa njima proveo 10 godina u rudniku, bio sam na njihovom mjestu i najbolje ih razumijem. Ponosan sam na koji način radnici čuvaju investirana sredstva za rad i način na koji ih održavaju. Investiramo mnogo sredstava u sve fabrike. U februaru ćemo vam podići svima plate, vi morate od ove firme imati i dobra sredstva za rad ali i dobre plate, kada ste vi zadovoljni, tada sam i ja najsretniji čovjek na svijetu. Sretan sam što nismo imali povreda i nesreća na radu, te smrtnih slučajeva, sve ostalo ćemo skupa izdržati – u obraćanju uposlenicima Ingram d.d. naveo je vlasnik kompanije Bingo Senad Džambić.

  Direktor društva Ingram d.d. Srebrenik Zlatko Djedović, obratio se prisutnim radnicima, poslovnim partnerima i prijateljima, te prigodnim riječima čestitao 62 rođendan firme i Dan rudara.

    Strarategija razvoja: Čvrsto tlo za dalji rast turizma

  – Dolaskom Bingo d.o.o. Tuzla 2018. godine kao većinskog dioničara donesena je velika snaga i pozitivna energija kao i edukacija radnika, povećanje plata i ulaganje u mehanizaciju što je bio strateški plan Bingo grupacije. Ingram d.d. Srebrenik zadnjih pet godina niže velike rezultate ali ova godina je bolja od prethodnih i postigli smo historijski uspjeh u svim segmentima poslovanja – rekao je Djedović.

  Djedović je napomenuo i da su zbog napretka kompanije zaslužni vlasnik Senad Džambić i direktorica Ljiljana Kunosić te operativni menadžment Bingo grupacije. Prisutnima se obratio i Eldin Tabučić, direktor Dite, koji je naveo da je Senad Džambić čovjek koji spada među vizionare i da se upravo zbog toga grupacija Bingo svrstava među regionalne lidere, što je u ranijem obraćanju prisutnima naveo i direktor Pivare Tuzla Fahrudin Salihović, piše Tuzlanski.ba.

  Podsjećamo, krajem maja 2018. godine Bingo Tuzla postao je većinski vlasnik preduzeća Ingram iz Srebrenika.

  Inače, Ingram je društvo za proizvodnju, preradu i promet građevinskog materijala i vrši proizvodnju kamenih agregata, kreča, betona i betonskih proizvoda. Također, nudi i elektro, mašinske i transportne usluge. U sklopu Ingrama posluju dva rudnika i to površinski kop P.K. Drenik i površinski kop P.K. Duboki potok.

  Fotografije sa druženja druženje uposlenika Ingram d.d. Srebrenik možete pogledati ovdje.


  pressmediabih.com

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU