Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Iskoristite posebnu Addiko Red Week ponudu, uz 2% kredita na poklon i Mastercard kreditnu karticu!

  Lako je ostvariti sve želje, uz dupli dobitak u Addiko banci!

  Iskoristite posebnu Addiko Red Week ponudu, uz 2% kredita na poklon i Mastercard kreditnu karticu!

  Addiko Bank Sarajevo i u ovom mjesecu nastavlja sa nagrađivanjem klijenata, posebnim pogodnostima i posebnom kreditnom ponudom. U okviru nove prodajne akcije Addiko Red Week, svi postojeći i novi klijenti, koji u periodu od 10. do 14.05.2021. godine, apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit, i isti im bude odobren, na poklon dobijaju ukupno 2% iznosa realizovanog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.

  „Naše promotivne akcije usklađene su sa očekivanjima i potrebama naših klijenata. Akcijske ponude Addiko Blic gotovinskih kredita, koje vrijede za klijente svih banaka, izvanredno su prihvaćene od strane klijenata kao svojevrsna podrška njihovim kućnim budžetima, potrebama i željama koje žele ostvariti. Kako je proljeće idealno vrijeme za nove početke, bilo da se radi o renoviranju stana, pripremama za godišnji odmor, kupovini vozila i sl., pripremili smo još jednu ponudu sa duplim dobitkom, 2% podignutog kredita na poklon i kreditnom karticom, bez godišnje članarine“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

  Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online putem web stranice addiko-fbih.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko Bank Sarajevo.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija

  DRUGI UPRAVO ČITAJU