Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  HT ERONET – ZLATNI SPONZOR CONNECTO KONFERENCIJE

  HT ERONET zlatni je sponzor konferencije Connecto 2022 koja je počela jučer u dvorani Europa, u okviru INTERA Tehnološkog parka u Mostaru.

  Prema riječima Vedrana Šimunovića, izvršnog direktora INTERA-e, konferencija se održava već tradicionalno, i to peti put. Ove godine okuplja više od 250 sudionika, tvrtki, investitora, a zabilježen je i izniman odziv kompanija iz Europe i svijeta na B2B sastancima na Connecto platformi.

  HT ERONET je uz Connecto konferenciju od samih početaka. Predstavnik kompanije na ovogodišnjoj konferenciji bio je Denis Zubac, direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT ERONET-a, koji se kratko osvrnuo na ICT usluge koje se nude poslovnim korisnicima.

  Kolokacija servera, cloud te firewall zaštita ICT su usluge HT ERONET-a razvijene unutar kompanije i s vlastitim resursima, a kao takve ih koristi i HT ERONET, dok se uz suradnju s partnerima razvijaju i ponude drugih ICT usluga kao što su licencije, Fleet Management te najnovija usluga – najam IT opreme.

  „S uslugom Fleet Managementa  krenuli smo 2019. godine te, uz prilagodbe tržištu, možemo reći da se lagano pozicioniramo kao ozbiljan tržišni igrač. Posljednja izmjena je puštanje u rad mobilne aplikacije za korisnike, koji na dlanu mogu vidjeti svoj čitav vozni park, uz povijest kretanja, troškova, trenutnih performansi vozila i ostalog. Plan nam je prilagoditi uslugu upravljanja voznim parkom za jednostavnije korisnike koji imaju par vozila i kojima nisu potrebni detaljni izvještaji – Fleet Lite, a u budućnosti razmišljamo i o ponudi privatnim korisnicima koji imaju potrebu za tom uslugom.“

    Kamatne stope mogle bi još rasti do kraja godine, medijalna plaća u BiH oko 750 KM

  Zubac je poseban naglasak stavio na usluge zaštite i sigurnosti koje nudi HT ERONET, a koje su, s obzirom na sve veće prijetnje unutar cyber svijeta, prepoznate unutar poslovnog svijeta kao nešto što je trenutno must have.

  „S tim u vezi, nudimo dvije vrste usluge, koje i mi ih interno koristimo. To su usluge Firewall i Ddos zaštite. Usluge su kreirane za velike korisnike koji imaju vlastite IT odjele. Usluge su vrijednosno i cjenovno na visokom mjestu, ali međutim, omjer dobivenog i uloženog nakon nekog spriječenog ili prije otkrivenog cyber napada je nemjerljiv. Kreirali smo i Firewall business uslugu za koja već ima predefinirana pravila i ona je u biti pogodna kao dodatna usluga za zaštitu pristupa internetu za manje korisnike, odn. one koji nemaju svoje IT odjele.“

  The post HT ERONET – ZLATNI SPONZOR CONNECTO KONFERENCIJE appeared first on Dnevni.ba.

  dnevni.ba

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Mirko Mirko
  Mirko Mirkohttps://poslovne.com
  Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU