Otkrivamo tajne usješnih biznisa!

  Grawe osiguranje podržalo rad humanitarnih udruženja

  Danas je u svojoj centrali GRAWE osiguranje upriličilo svečano potpisivanje Sporazuma o saradnji sa  predstavnicima udruženja POMOZI.BADOBRO.BA te fondacije Izvor nade. Sporazumom je ozvaničen nastavak saradnje na projektima koji imaju za cilj nesebičnu podršku i pomoć različitim kategorijama našeg društva.

  GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo svojom misijom pouzdanog osiguranja za sve kategorije društva, hrabro i nesebično doprinosi lokalnoj zajednici, pokreće, ali se i odaziva mnogim humanitarnim pozivima.

  Samo u protekloj godini GRAWE je kroz preko stotinu donacija, brojne stipendije i humanitarne akcije, podržalo rad različitih udruženja i fondacija.

  GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo prepoznaje važnost društveno odgovornog rada kao temelj zdravog odnosa s lokalnom zajednicom. Ovim svečanim potpisivanjem, simbolično je obilježen Svjetski dan humanitarnih akcija i javnost je podsjećena na važnost podrške u radu ovih, ali i svih drugih udruženja koja pozitivno djeluju u našoj državi.

  Neke od njih kao što su SOS Kinderdorf, World Vision, Udruženje obrazovanje gradi BiH, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo prati već duže vremena.

  ˝Sretni smo što smo dali svoj doprinos u ostvarivanju mnogih lijepih i pozitivnih priča. Ni u ovim izazovnim okolnostima, uzrokovanim pandemijom, nismo zanemarili osjetljive segmente našeg društva kroz različite donacije i inicijative. Ponosno ističemo kontinuiranu brigu GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo o lokalnoj zajednici te značajan doprinos društveno odgovornom radu i etičnom poslovanju. Naša misija pouzdanog osiguranja za sve kategorije živjet će i dalje i kroz ovakve pozitivne projekte˝, istakao je ovim povodom Predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, gospodin Fikret Hodžić.

    Restrikcija struje zasad nije opcija za BiH

  Predstavnici udruženja i fondacije istakli su svoju zahvalnost i zadovoljstvo saradnjom sa GRAWE osiguranjem.

  ˝Izuzetna mi je čast biti dio GRAWE PODRŠKE, i sretan sam što u našoj lokalnoj zajednici djeluju kompanije koje prepoznaju važnost humanitarnog rada, kao što to nesebično godinama čini GRAWE osiguranje. Pozivamo i ostale da se ugledaju i slijede ovaj pozitivan primjer društveno odgovorne kompanije koja brine o ugroženim kategorijama društva.˝, dodao je predsjednik udruženja DOBRO.BA, Sanin Ramezić.

  ˝Raduju nas ovakve saradnje i inicjative kroz koje pomažemo rješavanje svakodnevnih izazova sa kojima se suočava bh. društvo. Udruženje Pomozi.ba svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine i zaista smo jako sretni što u GRAWE osiguranju imamo partnera koji podržava projekte koji daju djelotvorna i održiva rešenja za dobrobit naše lokalne zajednice˝, istakao je Elvir Karalić, predsjednik udruženja Pomozi.ba.

  ˝Fondacija Izvor nade kroz svoj rad i stipendiranje đaka i studenata nastoji pružiti adekvatnu podršku za ostvarivanje njihovih najboljih obrazovnih i odgojnih rezultata, a društveno odgovorne kompanije kao što je naše GRAWE osiguranje su sigurni i pouzdani saradnici na ovom putu.

  Počastvovani smo što je GRAWE osiguranje prepoznalo naše ideje i projekte koji pomažu prevazilaženju društvenih izazova u našem društvu˝, dodala je Naida Kokić direktorica fondacije Izvor nade.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Supported by TNT Grupacija
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  Supported by TNT Grupacija spot_img

  DRUGI UPRAVO ČITAJU