back to top

(FOTO) Mjesto dragih susreta: TORTE i to posjetiocima nudi brojne novitete, a u posebnim satima časte svoje goste

TORTE i to Sarajevo je prva franšiza zagrebačke slastičarne TORTE i to koja je otvorila svoja vrata 2005. godine, a oni u Sarajevu već 2006.

Ponosni su da su kroz toliko godina postali i dio navike u našem gradu gdje su nekada svi bili navikli samo na tradicionalne kolače i slatkiše.

U toku dana imaju i posebne sate za svoje goste. U jutarnjem terminu do 10h, uz svaku naručenu Illy kafu drugu dobijate gratis, što je idealna prilika da počastite vama dragu osobu.


Image

.


U terminu od 16h do 17h, uz bilo koja narudžbu časte vas njihovom kiflicom. “The Kiflica” je njihova orginalna kiflica sa džemom i cimetom koje svakodnevno ručno pripremaju, sa odabranim kvalitetnim sastojcima, bez aditiva i konzervansa. Sigurni su da ćete uživati.

Pratite ih na Instagram i Facebook stranicama kako biste saznali sve o našim dnevnim ponudama  i novitetima koje spremamo za vas. Preko aplikacije Korpa klijenti mogu izvršiti narudžbu naših proizvoda.


Image

.


Sandra Jelin – Kadrić, vlasnica TORTE i to u Sarajevu nam je više rekla o slasticama i ponudi u kojima možete uživati, te o uređenju novog TORTE i to Caffe-a:

“TORTE i to su već mnogima poznati po našoj torti od sira, našem bestselleru. Uz torte od sira (Original, Choxy i Sir sa voćem) naši gosti mogu uživati u čokoladnoj torti sa višnjama, brownie torti, ledenim vjetrovima, torti od mrkve, slatkoj jutarnjoj torti, međimurskoj gibanici, štrudlama. Ponuda je bogata i raznovrsna, pa se za svakog našeg gosta nađe slatka delicija. Uz torte i kolače, nudimo i našu domaću granolu, kiflice, suhe keksiće. Noviteti koje ćemo uskoro imati u našoj ponudi su  zobena kaša s jabukom, Mama manufaktura knedle i još poneko iznenađenje. U ponudi od slanog imamo quiche Lorraine, te croissant sendvič. Poslije radnog dana mnogi se znaju počastiti i uživati u našem udobnom ambijentu uz aperol, gin tonic ili vino. Serviramo vrhunsku italijansku kafu Illy, odabrane bio sokove iz linije San Pellegrino zajedno sa premium kiselom vodom i prirodnom vodom Aqua Panna. Specifičnost naše ponude se ogleda i kroz način serviranja vina gdje naplaćujemo samo uslugu serviranja vina, bez obzira na etiketu vina. Dakle, plaćate realni trošak nabavke vina uz jedinstvenu naknadu serviranja. Počastite sebe kvalitetnom slasticom uz vino iz naše selekcije vrhunskih vina.


Image

.


“Interijer svih prostora uređuje osobno vlasnica TORTE i to Martina Živković, a tako i ovaj najnoviji. Ovaj interijer je zamišljen kao poveznica sa TORTE i to na Lošinju, jer dijeli zajedničke elemente drveta, pastelnih boja, zlatnih detalja i zidove oplemenjene tapetom. Misao vodilja u uređenju svih TORTE i to interijera i ranijih naših lokacija u Sarajevu je udobnost i osjećaj da ste u dnevnom boravku. Sretni smo da smo opet postali drago mjesto okupljanja našim gostima”, dodala je Sandra Jelin–Kadrić.

Posjetite ih na adresi Zagrebačka 4c, naselje Kovačići.

Radno vrijeme: ponedjeljak-subota od 8h do 22h.

Telefoni za narudžbe torti: 033 717 176 i 063 794 164.www.oslobodjenje.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU